Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalio se
Povratak na članak

Komadina o odlasku Holy: Još jedna ostavka i osnivamo klub

Zlatko Komadina ne smatra da je potez bivše ministrice bio za podnošenje ostavke.

Komentari 18

DU
Deleted user
13:49 11.06.2012.

Taj Komadina je isto lik esdipijeve garniture "na svoju ruku", baš kao i Holy. Naime, tip se uspne na ministarsku funkciju i onda svom silom stane gurati Žutu Lokvu, dakle veoma skupu i još jednu prometnu poveznicu Rijeke kao apsolutni prioritet - iako je pogledom na kartu jasno da bi se radilo tek o južnom by pass AC da se zaobiđe današnje račvanje AC ZG-RI ZG-ST. S druge strane, najviše južna županija RH trenutkom ulaska u EU postaje de iure otok i razdvojena od ostalog ozemlja Hrvatske i njeni stanovnici više nisu ustavno-pravno u nekoj ravnopravnoj poziciji. Paradoks je u tome što bi Žuta Lokva bila skuplja od mosta Pelješac!? I onda se lik čudi da "ga smijenilo"... Pa nije on na državnoj razini da gura isključivo svoje i interese sebi bliske lokalne RI vrhuške!

VL
OS
osica
13:49 11.06.2012.

" fino i kulturno sročen mail" - "fino i kulturno pravljenje bu.........la od svih nas"

VL
Avatar madcap
madcap
14:19 11.06.2012.

Ne znam zašto se stalno pokušava provlačiti teza da se Komadina "nije snašao". Pa čovjek je imao ozbiljnih problema sa zdravljem, prema tome, ne vidim kad je uopće imao priliku snaći se. No, što se tiče Holy, griješi. Za Holyy bih stavio ruku u vatru da je najpoštenija u Vladi i u politici, i nadasve sposobna, ali kao ministrici ne mogu se nikome tolerirati takve greške. Šteta što je morala otići, velika šteta, ali tu nije bilo pomoći nažalost.

VL
VE
velikazmija
14:47 11.06.2012.

bravo mad cap i ferdalji je imao problema sa zdravljem pa ministar branitelja je imao ptsp i ko zna koji još ispliva --

VL
GE
gentlmanst
15:12 11.06.2012.

Sadašnjim prometnim rješenjem ako idete iz Splita do Rijeke auto putem promašite Zagreb za 50 km.. vremenski 20 min,,, da je i besplatno glupo je...

VL
DU
Deleted user
15:24 11.06.2012.

Rijeka je zahvaljujući staroj (pre91.) vlasti i sustavnim naporima svih garnitura na vlasti u RH jedan od prometno najbolje povezanih gradova RH, izuzevši taj problem aerodroma - što pak nije samo krivnja državnih djelatnika nego i lokalne vlasti koja ne "haje". S druge strane, duž Pelješca se jedva mogu mimoići dvije bređe koze i tamo će biti usmjeren kamionski promet prema DB, uključivo transport žive stoke preko trajekta za Pelješac. Cestovna infrastruktura je tamo zgodna jedino za trening brdskog relija i problem je prijevoz pacijenata Hitnom pomoći iz Korčule, Orebića i ostalih naselja. Pa sad ne znam što je veći prioritet - napraviti spojnicu i izgraditi dostojnu infrastrukturu i na krajnjem jugu ili usaditi Rijeci još jedan prometni koridor isključivo u smjeru jug!? Komadina smatra da je ovo drugo - doduše nije imao obraza izaći pred Dubrovčane pa im to onako u lice objasniti...

VL
OB
-obrisani-
15:24 11.06.2012.

Komadina se šali, a Zokiju nakon glasanja u SDP-u baš i nije bilo smiješno kada je vidio kakvu podršku uživa bivši ministar.

VL
FT
ftahi
15:27 11.06.2012.

vi samo osnivajte klubove, za lovu koju dobivate počnite za nas raditi koji vas plačamo; ili se maknite dajte kolektivne ostavke!!!

VL
SP
spartak
15:44 11.06.2012.

Nadam se da u tome klubu neće biti Emil Tedesci-Milanović

VL
JV
j.vojvoda
16:11 11.06.2012.

Htio bi zapitati gospodina novinarceka koji lupeta u ovom clanku, koji su to "progresivni i proeuropski moderni stavovi". Ja bi se htio modernizirati, pa me zato bas to zanima.

VL
TO
tom
16:21 11.06.2012.

kako osobno vjerujem da je zlatko komadina ipak u duši istinski hrvatski domoljub, upravo on bi sebi trebao staviti u zadatak učiniti sve da sruši bahatu i arogantnu vlast čačić - pusić - milanović, na dobrobit hrvatskog naroda i svoje stranke SDP!

VL
FT
ftahi
17:51 11.06.2012.

Tedeshi tko ga je znao do danas, što je radio ? imovina koju je donio u novu RH, ako sam u krivu , znam da se Atlantic - od 90. bavila prodajom grafičkog ravnog papira, cijeloj grafičkoj industriji na područjuu RH naroćito Hrvatskoj Tiskari- tiskari VJESNIK......

VL
FT
ftahi
18:25 11.06.2012.

Kad boli; !?? onda je to istina , u laži su kratke noge!!...;;;

VL
FT
ftahi
18:42 11.06.2012.

neznaš, masu ćitatelja to nemora znati, ali ni ti sa strukom neznaš,...:

VL
PR
pravica
19:15 11.06.2012.

Uskoro, ne samo da ce vas biti dovoljno (3) za osnovat klub, bit ćete jedan vrlo respektabilan klub. Sve vas, koji imate svoje ja, koji pokazujete da mislite svojom glavom i koji ste svjesni da predstavljate sve građane, a ne samo one iz svoje stranke čeka ista sudbina. Mislim da smjene nisu ono najgore što se čovjeku može dogoditi, a to potvrđuju unutarstranački izbori i rezultati koje je polučio gospodin Komadina, Iskrena čestitka

VL
FT
ftahi
23:44 11.06.2012.

Bit će nas više , vraćam se u svoj Rabac, ... ići ćemo dalje , ostavke su pod presijom , možda isprobamo novu formulu na koju je većina nas nasjela, ali rapidno promijenjenu..

VL
HE
hermenegildo
23:53 11.06.2012.

gospodine Komadina da je bilo samo malo više odlučnosti sa Vaše strane 2007 i da ste onda preuzeli vodstvo sdp-a poštedjeli bi zemlju i narod smadanera, čačića, zokija i ostale bulumente ili vam nije bilo dozvoljeno?

VL
OB
-obrisani-
10:50 12.06.2012.

11.06.2012. u 16:21h tom je napisao/la: kako osobno vjerujem da je zlatko komadina ipak u duši istinski hrvatski domoljub, upravo on bi sebi trebao staviti u zadatak učiniti sve da sruši bahatu i arogantnu vlast čačić - pusić - milanović, na dobrobit hrvatskog naroda i svoje stranke SDP! +++ Susret zupana (comendatorea - "titula kojom ih je obdario Ciampi), "istocnih hrvatskih provincija" (kako ih je nazvao talijanski tisak), dakle Ivana Jakovcica i Zlatka Komadine sa neofasistickim kolegama J.Haiderom, G.Galanom i R.Illyjem je odrzan u vili "Manin" u mjestascu Passaraniu blizu Udina, a cilj sastanka je, prema izjavi obojice zupana, bilo stvaranje europske "gospodarske" regije Alpe-Adria. To bi se jos i moglo progutati, da upravo Komadina nije spomenuo da bi bilo potrebno da ta regija dobije "politicki okvir", jer su drzavne granice povijesna slucajnost, a Trst i Venecija su nam puno blizi nego Zagreb. . To jedno a drugo izjava da čemu se svađati sa Slovencima oko te “maramice mora” misleći na Savudrijsku valu i da je to trebalo dati Slovencima + I to je tebi istinski hrvatski domoljub ? Ubi se i ne sramoti domoljube !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.