Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao se ispričati
Povratak na članak

"Komadina je pobrkao brojke i ne razumije se baš u svoj resor"

Komadina je za Hrvatski radio pokušao objasniti da je zapravo mislio na 5000 radnika u ovisnim društvima HŽ-a

Komentari 24

DU
Deleted user
10:36 15.02.2012.

Več drugačije pijevamo, za mjesec-dva u stvari nitko neće biti višak. Valjda mu je rošavi objasnio da treba uhljebljavati podobne a ne otpuštati. Nema veze, ako treba dignuti će nam PDV i do 27%.

VL
OS
osica
10:36 15.02.2012.

kad će i hoće li naši političari konačno shvatiti \" da njihova javno izgovorena riječ ima težinu\" ?

VL
AN
Antiflašist
10:40 15.02.2012.

Nece oni otpusiti nikoga, tako je najlakse a ionako za stetu nitko nece odgovarati. Blazeni posao politicara.

VL
J
j.
10:43 15.02.2012.

Boze moj... Pa ovj nije svjestan da vise nije u Opoziciji, gdje se nalzi i na koju duznost obnasa. Nemoze on kao Ministar danas pricati jedno pa sutra drugo. Savjet ministre. Napraviti ozbiljnu analizu stanja, onda razraditi strategiju pa tekk onda argumentirano braniti strategiju poslovanja. Nije to vise dragi moj ministre P.G. Zupanija TO JE HRVATSKA! Preuzmi odgovornost za zemlju od cijeg Naroda si biran. Molim lijepo!

VL
KR
krunek
10:50 15.02.2012.

ovi političari se stalno zaletavaju u svojim izjavama odma drugi dan opovrgnu e nece sigurno otkaz dobiti direktori ,šefovi te šefovi sindikata koji imaju veće plače za svoj nerad nego ministri ,ovi jadni radnici po pruzi ce prvi nadrapat

VL
TR
trofaznijudeomasonskikomunjara
10:53 15.02.2012.

Tako je! Treba outsourcati te djelatnosti, jer dosadašnja iskustva su \"vrlo pozitivna\". Naime, troškovi su veći, a otvaraju se i prilike za dodatni lopovluk i izvlačenje novca iz tvrtki putem višestruko uvećanih računa.

VL
PE
Pegaz
10:57 15.02.2012.

j. A ti znas kako je Komadina funkcionirao i sto je govorio dok je bio u Primorsko-goranskoj zupaniji? Ili samo tako, bez veze, pricas da pricas?

VL
OS
osica
10:59 15.02.2012.

žao mi je, ali mislim da je gospodin Komadina \"kao ministar izgubljen u vremenu i prostoru \". Jednostavno \"to nije to\" dok drugi ministri \" kušaju kašu i peku jezik\" - Komadina hoda \"oko vruće kaše\" dokle ?

VL
DU
Dudek
11:02 15.02.2012.

Komadina znam da kokoši jedu (popiju) svoja jaja.Vi ste sami uzeli to ime pričate kao da vas nije nšta briga za građanstvo.Mi imamo više političji službenika nego druge zemlj od 5o miliona stanovnika.Tu je problem moj KUKURIKU-Kuku nama!

VL
OB
-obrisani-
11:12 15.02.2012.

Dudek Zaboravljaš tko je ustrojio državu i javna poduzeća na ovakav nakaradan način. Namjerno ili slučajno,nije bitno,ali vrč ide na vodu dok se ne razbije. Naš se razbio i umjesto nabave novog,mi želimo krpanje onog starog. Gdje ste vi dušebrižnici bili onda kada se ustrojavala Hrvatska,kada su formirane općine i kad se nagomilavala četa nepotrebnih birokrata? Svi koji su se bunili protiv formiranja općina i gradova po principu,svako selo općina proglašavani su jugo-nostalgičarima,ko.munjarama i ostalim sličnim epitetima. Općine su morale ostati onakve kakve su bile prije osamostaljenja ,jer su kao takve bile puno veće i imale su više smisla. Gdje ste bili vi dušebrižnici dok se napravila nakaradna ,kriminalna privatizacija i to usred rata,kada je najmanja korist od toga.Slučajno? Procijeni sam. Gdje ste bili vi dušebrižnici dok se pljačkalo Hrvatsku pod egidom domoljublja, jer svi \"veliki\" Hrvati su to hrvatstvo debelo naplatili. Gdje ste bili vi dušebrižnici dok se uništavala industrija i poljoprivreda? Nije to vama bilo bitno. Bilo vam je bitno da je na vlasti HDZ. Sve drugo je bilo sporedno.

VL
OB
-obrisani-
11:58 15.02.2012.

Ministar Zlatko Komadina ispričao se na Hrvatskom radiju izbog izjave o 5000 ljudi viška u HŽ-u -------------------------------- nije mi jasno cemu se komadina ispricava i zasto?!!!.....)))) poduzece (zeljeznica) u kojem uprava (Rogozar) kupuje fotokopirne aparate za potrebe poduzeca umjesto daa sanira stanje je u debeloj banani.....)))

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:07 15.02.2012.

Hm Tu smo sada već na tragu osnovog problema u javnim i državnim poduzečima. Večina njih je prenatrpana kadrovima koji uopče nisu u struci, a vode se kao djelatnici, a ovi vanjski suradnici i savjetnici služe samo za iscicavanje novacaca iz sustava javnih i državnih poduzeča, kao što je to radio HDZ u vrijeme Sanadera. Primjer: Ako se državna firma bavi atomskom fizikom i istraživanjem, otkud omjer službenika i namještenika 20 prema 80% u korist zajedničkih službi, pravnih službi, službi održavanja, savjetnika, nabavljača, dobavljača u odnosu na atomske fizičare i istraživače?

VL
AD
adriatic99
12:11 15.02.2012.

Mislim da ministar komadina nije jedini ministar koji nema pojma ni kamo bi ni kako bi. Njegova pozicija je jos malo slozenija zbog toga sto mu je glavni igrac udaljen s terena bez njegove volje, a samo zato kaj jadnik imao vlastito misljenje...igrom slucaja strucno misljenje. Takva kategorija, vlastitog misljenja, je zabranjena u Lijepoj nasoj od njenog osamostaljenja (nije bila bas previse dobro primljena ni prije toga)... Medjutim ne mislim da je ova garnitura kriva na povecan broj onih koji rade posao koji moze biti obavljen s 50% manje zaposlenih, vec oni koji su godinama stvarali glasacku masineriju...Ova garnitura se stoga ne bi trebala brinuti oko glasova onih koji su zaposleni bez stvarnog razloga, jer su oni ionako glasali protiv njih. Stoga treba sjeci dok se jos moze. Oni nista ne prihode, vec samo trose i ne moze socijalni mir biti isprika za ne poduzimanje takvih nepopularnih mjera, jer to je uteg koji nas vuce prema dnu.

VL
TO
tom
12:33 15.02.2012.

dibidus!

VL
OB
-obrisani-
12:48 15.02.2012.

da je se novac izmišljao kao radna mjesta....Hrvatska bi bila jedna od bogatijih država

VL
OB
-obrisani-
12:49 15.02.2012.

čini mi se da političari, a zapravo realni politikanti.....jedino smiju raditi u svojim strankama odavno je dokazano da masa ne čini kvalitetu i da su \"političari\" jedni obični maliciozni paraziti društva !

VL
RO
robert333
13:06 15.02.2012.

je je sad ce svako od njih dobit jedno \"komadinu\"-nadamo se da ce ih: matijasec, sever i ribic \"spasit\"-

VL
SS
sseka
13:06 15.02.2012.

opet je komadina nešto lupio i ostao živ! ništa novo ni neobično kad je on u pitanju. bit će toga još! može on može!!!

VL
OB
-obrisani-
13:08 15.02.2012.

sačuivaj me Bože mudrosti političara i njihovih \"sposobnosti\" !

VL
OB
-obrisani-
13:33 15.02.2012.

Svi ovi, od Predsjednika pa do Premijera, uključeno Ministri i \"savjetnici\", se utrkuju tko će šta luđe izreći, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,ha, ha, ha, ha,

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.