Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća zapljena u povijesti

Kolumbijska policija zaplijenila 8 tona kokaina blizu panamske granice

Zaplijenjena droga u Kolumbiji blizu granice s Panamom
Foto: Reuters
16.05.2016.
u 07:14

"Ovo je najveća zapljena droge u povijesti. To je udarac za kriminalce", poručio je na Twitteru kolumbijski predsjednik Juan Manuel Santos.

Kolumbijska policija je zaplijenila 8 tona kokaina blizu granice s Panamom što je jedna od najvećih zapljena u zemlji zadnjih godina.

Droga, čija se vrijednost procjenjuje na 420 milijuna dolara, pronađena je u podzemnom skrovištu na plantaži banana u gradu Turbu, u Antioquiji, rekli su dužnosnici.

"Ovo je najveća zapljena droge u povijesti. To je udarac za kriminalce", poručio je na Twitteru kolumbijski predsjednik Juan Manuel Santos.

U operaciji su uhićene tri osobe.

Ministar obrane Luis Carlos Villegas rekao je da droga pripada narkobandi Clan Usuga. Sjedinjene Države su ponudile nagradu od 5 milijuna dolara za uhićenje vođe te bande.

Kolumbija proizvodi oko 442 tone kokaina na godinu, navodi UN. Kolumbijske vlasti su u 2015. zaplijenile 252 tone narkotika.

>>Kolumbijska policija zaplijenila 3,3 tone kokaina

Komentara 3

DU
Deleted user
17:16 16.05.2016.

Neko radi na povisici cijena na tržištu:))

DU
Deleted user
20:33 16.05.2016.

Ha,ha.Od ove trojice,barem dvojica se prezivaju na-ic.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:37 16.05.2016.

Bujanec ce sad biti nervozan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije