Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet

Kolone vozila u zemlji nisu dulje od 3 km, jak vjetar na autocestama prema moru

gužve lučko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31.07.2015.
u 17:33

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog vrlo gustog prometa vozi se usporeno iz smjera Jankomira i Buzina u smjeru naplatne postaje Lučko te iz smjera čvora Lučko u smjeru čvora Ivanja Reka

Iako je petak i očekuju se gužve, situacija nije dramatična kao ranije tijekom dana. Na autocesti A1 na 16. km prije čvora Donja Zdenčina, u smjeru Zagreba, na mjestu prometne nesreće vozila su uklonjena s kolnika, promet teče usporeno voznim i preticajnim trakom. Molimo vozače za strpljenje.

Na A1 pred naplatom u Lučkome na izlasku prema Zagrebu kolona je duga oko 2 km, dok je na ulasku u smjeru Karlovca oko 500 m. Na A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona osobnih vozila na izlasku je oko 3 km, a pred graničnim prijelazom Stara Gradiška na izlasku kolona je oko 2,5 km. Na A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan, u smjeru Maclja, kolona je oko 800 m.

Jak vjetar usporava promet na A1 između južnog portala tunela Svetoga Roka i vijadukta Božići, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te na riječkoj obilaznici (A7) na mostu Rječina. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog vrlo gustog prometa vozi se usporeno iz smjera Jankomira i Buzina u smjeru naplatne postaje Lučko te iz smjera čvora Lučko u smjeru čvora Ivanja Reka. 

Na Jadranskoj magistrali problem uzrokuje jak vjetar, i to na dionici  Senj-Karlobag, kao i na dionici autoceste A7 Draga-Šmrika gdje vrijedi zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

>> Zastoji na autocestama ipak se smanjuju, na ulazu u Zagreb kolona od 9,5 km

Komentara 3

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
20:58 31.07.2015.

Ovaj ministar turizma ubi se pricajuci o rekordima o miliardama o zaradi najvecoj u povjest cudo sve bukirano rasprodano zauzeto,,,,,,veceras lalovac tuzi poreznu upravu slabo radi love nigdje cak i manje nego lani,,kome onda obicni covjek da vjeruje,radmanviziji kukuriviziji ili ovim polusrbskim medijima,nevjerovatna propaganda bas u svemu,rezultati 0,000.0000

DH
dalibor.hren
19:04 31.07.2015.

Kad bi ko sav normalan svijet imali vinjete, kolona uopće ne bi bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije