Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČI, OPREZNO

Kolnici su mokri i skliski, danas stiže razvedravanje

Kiša u Zagrebu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
1/30
24.09.2019.
u 07:23

Sredinom dana oborine će prestati i djelomično bi se trebalo razvedriti.

U Hrvatskoj će u utorak prijepodne biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, a sredinom dana kiša će prestati te će se razvedriti, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ).

Kiša će biti češća u istočnim i gorskim krajevima, a lokalnih pljuskova i grmljavine još može biti u Dalmaciji, osobito na jugu.

Sredinom dana oborine će prestati i djelomično bi se trebalo razvedriti. Najviše sunčanog vremena bit će na Jadranu. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni.

Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura, podno Velebita i s olujnim udarima, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura bit će od 17 do 21, na Jadranu između 22 i 25 Celzijeva stupnja.

VIDEO Pogledajte kako je kiša poplavila podvožnjak u Škorpikovoj ulici u Zagrebu

HAK upozorava vozače

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a promet je pojačan na gradskim prometnicama i obilaznicama pa Hrvatski autoklub (HAK) u utorak ujutro upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog jakog vjetra dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja.

Na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije