Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crobarometar

Kolindu Grabar-Kitarović podupire 49 posto ispitanika, a 44 posto ne

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
26.04.2019.
u 21:12

Grabar-Kitarović može računati na potporu 89 posto HDZ-ovih birača, 58 posto Mostovih, ali i 27 posto SDP-ovih. I dalje je najpopularnija među građanima - o njoj pozitivan dojam ima 60 posto ispitanika, dok njih 35 posto ima negativan dojam

Rad predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović trenutačno podupire 49 posto ispitanika istraživanja Crobarometar, a 44 posto ne podupire njezin rad, dok je neodlučnih 7 posto, piše Dnevnik.hr.

Grabar-Kitarović može računati na potporu 89 posto HDZ-ovih birača, 58 posto Mostovih, ali i 27 posto SDP-ovih.

I dalje je najpopularnija među građanima - o njoj pozitivan dojam ima 60 posto ispitanika, dok njih 35 posto ima negativan dojam, što znači da u odnosu na mjesec ranije nema značajnih promjena. Slijedi je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kojeg pozitivnim smatra 42 posto ispitanika, ali i 52 posto negativnim. Treći je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, o kojem 41 posto građana ima pozitivan dojam, ali njih 47 posto ima negativan dojam. 

O šefu Mosta Boži Petrovu 40 posto ispitanika ima pozitivan dojam, a njih 47 posto negativan. O premijeru Andreju Plenkoviću pozitivan dojam ima 33 posto ispitanika, a njih 60 posto ima negativan dojam. Na kraju, čelnik SDP-a Davor Bernardić može računati na 23 posto ispitanika koji o njemu imaju pozitivan dojam, a njih 62 posto ima negativan dojam.

Kod birača HDZ-a i dalje je najpopularnija predsjednica, kod birača SDP-a najveću popularnost uživa Dalija Orešković, dok je Božo Petrov i dalje najpopularniji među biračima Mosta, jednako kao i Ivan Vilibor Sinčić u Živom zidu.

VIDEO Kolinda Grabar Kitarović o nogometu:

Komentara 36

DD
dr dragon
21:39 26.04.2019.

Nju podupiru samo inteligentni i pošteni ljudi !

IL
ilijan1a
22:15 26.04.2019.

Naša kraljica 👑

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
23:10 26.04.2019.

Kolinda ima potporu pravih domoljuba i pravih branitelja, svih koji vole Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije