Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik u bolnici

Kolinda poslala plišanog medvjedića Bandiću

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
09.12.2018.
u 09:42

Bandić se trenutno nalazi na intenzivnoj skrbi Klinike za plućne bolesti Jordanovac i ondje bi trebao, po savjetu liječnika, ostati najmanje tjedan dana

Gradonačelnik Milan Bandić hitno je hospitaliziran zbog plućne embolije u KBC-u Zagreb, a kao i zadnji put kada je završio u bolnici, i ovaj put je od predsjednice dobio na poklon plišanog medvjedića

Kako RTL neslužbeno dozanje, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović zagrebačkom je gradonačelniku, koji se nalazi u bolnici, ponovno poslala medvjedića kojeg je u bolnicu donio njen savjetnik Tomislav Mađar. 

Podsjetimo, u svibnju prošle godine Milan Bandić je završio u bolnici na operaciji bruha kojeg je zaradio prilikom dizanja 80 kilograma teškog lonca s grahom na obilježavanju Praznika rada na zagrebačkom Maksimiru.

Na odjelu intenzivne njege na kojem se nalazi zagrebački gradonačelnik viđen je i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Bandić se trenutno nalazi na intenzivnoj skrbi Klinike za plućne bolesti Jordanovac i ondje bi trebao, po savjetu liječnika, ostati najmanje tjedan dana.

>> Pogledajte konferenciju za medije na koju je Milan Bandić došao na štakama

Komentara 44

DH
dalibor.hren
10:36 09.12.2018.

Koji je na slici medvjed?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:05 09.12.2018.

Vidis ti novosti. I sada netko da postuje ovo novinarstvo.

DU
Deleted user
12:14 09.12.2018.

Možda bi ga kuharica Štefica više razveselila , hehehe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije