Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljeni rezultati
Povratak na članak

Grabar-Kitarović treća na rang-listi za upis na doktorski studij na FPZG-u

Na stranici Fakulteta objavljena je rang-lista na kojoj je predsjednica osvanula na visokom trećem mjestu

Komentari 83

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:59 30.11.2015.

Dakle, ona kao predsjednica može studirati. Znači, i Sinčić je kao student mogao biti predsjednik? Ne shvaćam ovo. Izabrana je za predsjednicu države, a ne kućnog savjeta ili kakvog odbora. Štićena je osoba koja ne može ni spavati bez stražara. Upisuje studij i imat će vremena učiti, slušati predavanja na fakultetu i polagati ispite, a pri tome i biti predsjednica države? Sad, nadomak 50-te, treba joj titula Dr.? S kojim razlogom? Koga ona zaje*ava? Ovdje si svatko svašta dopušta u ovom smiješnom društvu. I nije joj ovo prva glupost, svakih mjeces ili dva izleti pomalo iz tračnica s nekom, manje ili više čudnom idejom koju poslije mora popravljati ili opravdavati. Da, ... dao sam joj glas u drugom krugu da onaj titoistički luzer odleprša s Pantovčaka jer je bio zlonamjeran i štetan. Ali Kolinda zna imati djetinjaste odluke. nema zrelosti... Lijepo je smješkati se i pokazivati fine manire, ali nema tu životne zrelosti ni takta, ni spoznaje što se može, a što ne može i što treba, a što ne treba. Tuđman sve više vrijedi što vrijeme odmiče i sve je nedostižniji, a došao je na čelo države sa 68 godina starosti, imao je iskustvo i mudrost i uspio je ostvariti cilj.

VL
DU
Deleted user
16:32 30.11.2015.

Javljaju se razni dusebriznici na samu cinjenicu zelje za skolovanjem i upisom aktualne predsjednice a nisu bili ni blizu javnim ocitovanjima intelektualci? Onda kada je naprimjer Hajdas Doncic etc....zavrsavao na faksu kod kolege Grcica?....on prigorec u dalmaciji....

VL
DU
Deleted user
17:09 30.11.2015.

Za doktorski studij treba želja, novac i suglasnost poslodavca da se za vrijeme radnog vremena može prisustvovati predavanjima. I da posao ne trpi. Poslodavac predsjednice je narod "svi ste vi moji". Nije nas pitala da ne bude na radnom mjestu.tu. Doktorat se uobičajeno završava uzimanjem neplaćenih radnih dana, mjeseci pa i pola godine, da bi s isti završio. Odobriti će to sama sebi. Jer tako piše u Ustavu: predsjednik ima dovoljno vremena da studira. Predsjednica nam je lijepo pokazala da na radnom mjestu predsjednika, ako izuzmemo šminkanje, friziranje i probe haljina, nema posla za više od sat vremene dnevno. Jel' i prvi muž, Kitarović, obnovio svoj doktorski studij?

VL
RZ
Rocky.Zg
22:16 30.11.2015.

Komedija. Narod je izabrao da radi na dobrobit svih. A ona fino radi za svoju dobrobit, a ako ostane joj slobodnog vremena onda ce raditi i za nasu dobrobit. Sprdačina.

VL
DU
Deleted user
17:33 30.11.2015.

Političarima na visokim funkcijama zabraniti radit doktorate. Ovo je čista namještena i kupljena sprdačina. A zašto nije prva? Kim Jong bi bio prvi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:48 30.11.2015.

sad imate part time predsjednicu.

VL
GI
Gips
21:17 30.11.2015.

Od troje prijavljenih

VL
Avatar plimni_val
plimni_val
20:56 30.11.2015.

Može i Milanović ako ostane predsjednikom vlade nastaviti faksirati, može i Karamarko ako on postane novi predsjednik vlade. Mogu svi troje. Bit će da to što rade ionako ostavlja puno slobodnog vremena. Narod ionako plaća pa nek svi dobiju još po jednu titulu.

VL
MA
Machak
18:52 30.11.2015.

Ako ona uz svoj posao Predsjednice stigne i studirati onda funkciju predsjednika treba jednostavno ukinuti. A možda je krivo osuđujemo, izabrala je valjda taj način da se približi "malom čovjeku" kad se već nije uspjela preseliti u Visoku i svakogg dana odlaziti na Dolac....

VL
LA
Lavica7
18:13 30.11.2015.

"Znas li ti tko sam ja"...sukob interesa? Uznemiravanje drugih studenata? Protekcija? Slobodno vrijeme... Zemlja apsurda.

VL
LA
Lavica7
00:10 01.12.2015.

Da je Predsjednica Njemacke, Austrije, Svedske ili bilo koje normalne zemlje dobila bi NOGU!

VL
LA
Lavica7
17:41 30.11.2015.

Slika govori vise od tisucu rijeci. Gle kako je samo sretna povodom bratskih zagrljaja. Osmijeh od uha do uha. ( Ne postoji li i protokol za drzavnicko cerekanje)?

VL
SM
SmellsLikeŠit
17:40 30.11.2015.

Dosadno joj je, na poslu ništa ne radi, djeca u Belgiji, muž kožna gdje...

VL
ST
stomiovotreba
18:16 30.11.2015.

Kad su Ante i Franjo imali Dr ispred imena, sto ne bi i Kolinda?

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
06:10 01.12.2015.

Precjednica Hrvarske je na duznosti 24h dnevno I tu se nemoze ubaciti njen upis za Doktorat jer verse je duznosti Precjednice je zakletva Lijepoj nasoj I tu nemoze se ubaciti apsolutno nista jer njoj to bilo drago Ili ne. Grabarr Kitanovic zeli Nama dokazati kako je ona mudra I sposobna unatoc Hrvatskog zakona kao Precjednica Hrvata I doktorirati na racun Hrvatskog nam Proracuna. Grabar Kitanovic tu koristi priliku na racun Hrvatskog Proracuna da se skoluje za buducnost koju joj garantiraju Vanjske sile poput Amerike I NATO jer je prihvatila njihove ambicije I kao Precjednica Hrvatske I sef Hrvatskih Vojnih Snaga Hrvatsku voditi direktiva NATO koje za daje glavobolju cijelom svijetu pa I Putinu koji se bori protiv NATO da nedodje u Sah Mat poziciju. Braco Hrvati Dali vidite polozaj Hrvatske u Tom NATO I Dali vidite zasto je Ivo Sanader Seks I njihova Kolinda Kitanovic bili protiv Referenduma za ulazak u NATO. Ja vam dajem na znanje da smo previse mlitavi kad se radi o vaznoj odluci Hrvata pa mozemo po tom ocekivati lose rezultate ali bude kasno jer cemo sve to mi morat platiti iz Hrvatskog Proracuna a Hrvatski Interesi ce propasti PO ovima koji su prodane Duse .

VL
LA
Lavica7
06:47 01.12.2015.

Brontops...mogla si je doktorat i narucit, sto se mene tice, ali stvarno sam duboko uvjerena da je to kao prvo u sukobu interesa, da odgovaran Predsjednik nema VREMENA za bacanje i da naravno jedan doktorat iziskuje puno truda, zalaganja, znanstvenogog rada i ...izostajanja s posla ako nista vise a ono kroz obavezna predavanja. Nasa Predsjednica si nije dala truda ni da bi orocitala Ustav, a ako ga je i procitala-nije nista zapamtila. Zamisli da je Josipovic upisivao doktorat. Kakav bi bio TVOJ komentar. Vidis...to vrijedi i za nju. Ona je naprosto neozbiljan politicar koga su struje izbacile na povrsinu. Prije bi odgovarala za poziciju manekenke za punije osobe nego za Predsjednika drzave. Umjetne trepavice ide u prilog mojoj tezi.

VL
LA
Lavica7
00:15 01.12.2015.

Ukinuti tu funkciju. Jednog ste zvali fikus, druga ima vremena za studiranje. Ocito skupa i nepotrebna funkcija. I jos nesto...gdje su joj djeca? U Briselu ili u Hrvatskoj?

VL
LA
Lavica7
16:50 30.11.2015.

Ukinutu ured predsjednika. Ako ovo nije dokaz da je to bezvezna funkcija onda ne znam sto je. Od kud joj vrijeme??? I kad se ta stigne baviti sa djecom i obitelji? Cetveroclana obitelj, ona jedina radi, sad jos i placaa doktorat, a na kraju mandata ce imati ustedjenih milion eura...jel to tako ide?!

VL
Avatar plimni_val
plimni_val
00:12 01.12.2015.

@ Brontops: Shvaćaš li da predsjedničino studiranje s Pantovčaka ne šalje samo poruku kakvu ona želi poslati, a to je poruka da je predsjednica marljiva, vrijedna i spremna učiti već šalje i poruku da je biti predsjednica Hrvatske sporedna stvar u životu kad se može posvetiti stvarima kojima ranije nije mogla jer se bavila ozbiljnim poslom, poput pomoćnice glavnog tajnika u NATO savezu i sl. Ljudi gledaju cjelovitu sliku, a ne samo fragmente i imaju pravo pitati se studiraju li dok su na visokoj državnoj funkciji Merkel, Putin, Obama, Hollande, Orban, Erdogan i dr. ili je to još jedan domaći izum.

VL
UN
unbekant
07:48 01.12.2015.

Eh sto nas dragi i svemoguci Bog kazni.................

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.