Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Argentini
Povratak na članak

Predsjednica posjetila Policijsku akademiju 'Juan Vucetich'

Prilikom posjete Policijskoj akademiji predsjednica je kazala kako povijesna povezanost hrvatskog i argentinskog naroda seže od sredine 18. stoljeća, od kada su se Hrvati, iz ekonomskih, ali i političkih razloga, tragajući za boljim životom kontinuirano doseljavali u Argentinu

Komentari 4

ML
mladaklada
18:58 13.03.2018.

Ha ha ha, mi Argentinci smo si uvijek bili dobri s Hrvatima! Zato smo i prihvatili političke i ratne gubitnike i pružili im dom. Dobro, bilo je zločinaca i ubojica među njima, ali nisu ubijali Argentince pa smo zažmirili na to.

VL
BU
Bubalamala
09:58 14.03.2018.

To bravo precednice tako se to radi dosad se to nitko nije dosjetio, BRAVO ..!

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:15 13.03.2018.

Totalno beskoristan nacin trosenja novca, osim ako KGK nije u "igri" sa Plenkovicem da "skloni" Ivu Stira iz RH da bi ovaj progurao "rodnu" ideju. Dogovoren scenario te trojice je da Plenki to progura i odhebe se u Brisel aa da Ivi Stieru prepusti kastrirani HDZ koji ce tada podrzati reizbor KGK za predsjednicu. Interesi ovaca u RH su im zadnja briga

VL
DO
dosaosam2
18:21 13.03.2018.

Povezanost hrvatskog i argentinskog naroda, kaj to priča Kokolinda. Nemreš vjerovat da predsjednik jedne države može u kratkom vremenu može izreći toliko gluposti. Imamo predsjednika koji je šampion u izmišljanju po glavi stanovnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.