Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska predsjednica
Povratak na članak

Kolinda Grabar-Kitarović: Nasilje je jezik slabića

"Nažalost, vijesti iz crnih kronika, ne samo u našoj zemlji nego i u cijelom svijetu, potvrđuju da suvremena društva, unatoč proklamiranoj ravnopravnosti spolova, ne nalaze načina stati na kraj tome zlu", upozorava predsjednica u svojoj poruci.

Komentari 9

BU
Budak
08:30 22.09.2017.

Razočaran sam. Od nje i Plenkovića sam očekivao zapadnu, moderni i na ekonomiju i demografiju fokusiranu politiku. Umjesto toga smo dobili još gori nastavak uhljebljenja, politiku aparatčika i ni "r" od reformi. Samo mlate praznu slamu.

VL
DU
Deleted user
11:38 22.09.2017.

Koje umne riječi! Podjednako onima koje je izgovorio Mogu Što Hoću nedavno u New Yorku-u! Škola diplomacije nam je bolja od nogometne škole u GNK Dinamo. Ovakve diplomate možemo prodavati kao nogomataše. Svaka zemlja bi ih poželjela!

VL
DU
Deleted user
08:50 22.09.2017.

Nasilje nad ženama je kada muškarac kaže da je žene ........i počne se natjecati kao muškarac u ženskim disciplinama .....nevjerojatno da takvo zlostavljanje u svijetu nitko ne osuđuje ...diktatura

VL
DR
Draš
10:04 22.09.2017.

Laprdaš po starom,po tome su SAD največi slabići.

VL
Avatar comparator
comparator
09:01 22.09.2017.

Nasilje samo po sebi nije prihvatljivo i ne smije ga se osuđivati samo prema određenim skupinama ljudi . Nasilje je na žalost svuda oko nas i to me žalosti . Izdvojio bih osim ovog primitivizma nasilja prema ženama i nasilje prema životinjama jer ne mogu podnijeti vezanje pasa . Također je neprihvatljivo nasilje medija nad nama Hrvatima iz potrebe medija za senzacijama koji se neprestano hrane negativnostima društva umjesto da potiču pozitivne trendove. Osnova svih nasilja je nedostatak kontinuiteta odgoja koji neprestano mijenja svoje prioritete ili ih uopće nema ..Hrvatska nikako ne nalazi svoje vrijednosti i to stvara dileme jer stranke koje se izmjenjuju u prvi plan ne stavljaju afirmativne vrijednosti nego se služe trikovima kojima izazivaju javnost kako bi stvorili prijepore koje određene skupine koriste za osnovicu svojih aktivnosti za stvaranje nezadovoljstva. Zdravo društvo ne smije se kriti iza slabosti pojedinaca nego njeni uglednici kao što je naša predsjednica jesu i trebaju biti uzor ponašanja i zalaganja za opće dobro.

VL
DU
Deleted user
09:42 22.09.2017.

HDZ kroz drzavne institucije provodi nasilje nad hrvatskim narodom. jednog dana im treba suditi za genocid i protjerivanje iz zemlje stotina tisuca Hrvata, kao i za otimacinu i prevredni kriminal.

VL
VI
Vito
08:54 22.09.2017.

Kolinda Grabar-Kitarović: Nasilje je jezik slabića :::::::: Napokon se s nećim slažemo - vi ste nasilno lupali šakom po stolu __ Time ste dokazali što ste __ A sad to i javno priznajete

VL
GO
goran2hr
08:34 22.09.2017.

Predsjednice, povucite HV iz Afganistana i sa Ruske granice. Dajte Hrvatima referendum o NATO članstvu (kada su nam ga već svojevremeno uskratili Mesić i Sanader). Kao neutralna zemlja, možemo sami čuvati svoju granicu, podići žilet žicu i kloniti se kojekavog nasilja po svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.