Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica Grabar-Kitarović:

'Hrvatska će biti jaka onoliko koliko bude razvijen svaki njezin dio'

kolinda grabar-kitarović
Foto: Ured predsjednice
1/3
08.08.2015.
u 14:57

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanoj sjednici Općine Zmijavci

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanoj sjednici Općine Zmijavci.

U svom obraćanju, predsjednica je kazala kako od davnina ovaj kraj, kao i cijela Imotska krajina, živi i diše hrvatski te kako su svoje veliko hrvatsko srce pokazali i u Domovinskom ratu.

Naglasila je kako će Hrvatska biti onoliko velika koliko ju sami učinimo i to ulaganjem u njezin gospodarski razvoj, prosperitet, u demografsku obnovu, u budućnost u kojoj će mladi ostajati u domovini.

– To su uvjeti koje moramo ostvariti – istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Isto tako, istaknula je da ako budemo njegovali hrvatsko zajedništvo koje nam je devedesetih godina pomoglo obraniti se i osloboditi zemlju, i koje smo ponovno vidjeli na proslavi "Oluje" u Zagrebu i Kninu te ako se složimo oko zajedničkih nacionalnih ciljeva onda ni jedna zadaća neće biti teška.

Govoreći o gospodarskom i društvenom razvoju, demografskoj obnovi i  Hrvatskoj kao zemlji iz koje se ne odlazi,  kao  ciljevima koje moramo ostvariti, predsjednica Grabar-Kitarović istaknula je i važnost hrvatskog iseljeništva, odnosno kako nam je potrebno njihovo iskustvo, pamet i znanje koje su stekli živeći diljem svijeta.

>> Predsjednica nastavlja uređenje, crveni tapison zamijenila plavim

Komentara 48

KL
Klarahrv
15:34 08.08.2015.

Bravo Predsjednice. Trebate se jos vise angazirati i pomoci HDZ u osvajanju vlasti da se napokon rijesimo stetocina koji unistise Hrvatsku.

WA
wassupp12345
16:46 08.08.2015.

ANKETA: Tko misli da je prrdsjednica Kolinda najpozitivnija politicarka u Hrvatskoj ?

IZ
izbrisan
15:41 08.08.2015.

punjenapatko Stvarno si ispunjena mrznjom prema Hrvatskoj Izgleda da si napunjena odostrag,jer to pokazuje tvoj komentar Zavuci se u kanalizaciju,jer samo tamo pripadas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije