Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Hrvatska će biti jaka onoliko koliko bude razvijen svaki njezin dio'

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanoj sjednici Općine Zmijavci
08. kolovoza 2015. u 14:57 48 komentara 1007 prikaza
kolinda grabar-kitarović
Foto: Ured predsjednice
Pogledajte galeriju 1/3

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanoj sjednici Općine Zmijavci.

U svom obraćanju, predsjednica je kazala kako od davnina ovaj kraj, kao i cijela Imotska krajina, živi i diše hrvatski te kako su svoje veliko hrvatsko srce pokazali i u Domovinskom ratu.

Naglasila je kako će Hrvatska biti onoliko velika koliko ju sami učinimo i to ulaganjem u njezin gospodarski razvoj, prosperitet, u demografsku obnovu, u budućnost u kojoj će mladi ostajati u domovini.

– To su uvjeti koje moramo ostvariti – istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Isto tako, istaknula je da ako budemo njegovali hrvatsko zajedništvo koje nam je devedesetih godina pomoglo obraniti se i osloboditi zemlju, i koje smo ponovno vidjeli na proslavi "Oluje" u Zagrebu i Kninu te ako se složimo oko zajedničkih nacionalnih ciljeva onda ni jedna zadaća neće biti teška.

Govoreći o gospodarskom i društvenom razvoju, demografskoj obnovi i  Hrvatskoj kao zemlji iz koje se ne odlazi,  kao  ciljevima koje moramo ostvariti, predsjednica Grabar-Kitarović istaknula je i važnost hrvatskog iseljeništva, odnosno kako nam je potrebno njihovo iskustvo, pamet i znanje koje su stekli živeći diljem svijeta.

>> Predsjednica nastavlja uređenje, crveni tapison zamijenila plavim

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • Klarahrv:

    Bravo Predsjednice. Trebate se jos vise angazirati i pomoci HDZ u osvajanju vlasti da se napokon rijesimo stetocina koji unistise Hrvatsku.

  • wassupp12345:

    ANKETA: Tko misli da je prrdsjednica Kolinda najpozitivnija politicarka u Hrvatskoj ?

  • izbrisan:

    punjenapatko Stvarno si ispunjena mrznjom prema Hrvatskoj Izgleda da si napunjena odostrag,jer to pokazuje tvoj komentar Zavuci se u kanalizaciju,jer samo tamo pripadas.