Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radni posjet

Predsjednica u subotu u Sloveniji. Može li omekšati odnose sa susjedima?

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.01.2018.
u 13:49

Grabar Kitarović i Borut Pahor susret će se u Brdu kod Kranja

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović u subotu 13. siječnja boravit će u radnom posjetu Republici Sloveniji i sudjelovati na svečanom ručku u Brdu kod Kranja.

Povod je početak novog mandata predsjednika Republike Slovenije Boruta Pahor koji organizira svečani ručak za predsjednike susjednih država.

Osim hrvatske Predsjednice, na ručku će sudjelovati predsjednik Republike Italije Sergio Mattarella, predsjednik Republike Austrije Dr. Alexander Van der Bellen i predsjednik Mađarske János Áderm priopćili su iz Ureda predsjednice.

Na početku ručka predviđena su kratka prigodna obraćanja nazočnih predsjednika, a vjerojatno će biti riječi i o arbitraži između Hrvatske i Slovenije. 

Komentara 5

BU
Bubalamala
22:59 11.01.2018.

Nije dobro da odlazi u druge zemlje,ona i njena podrška Trampove politike vode nas u propast.Postali smo sluge Amera a naši vojnici ginu za zamjenu za Američko staro željezo !

EN
englezac
15:02 11.01.2018.

Madjarski predsjednik nece da se moli EU za pomoc vec kaze :"Ako vi necete mi cemo se okrenuti Kini".Mi nemamo covjeka da kaze EU:"Slovenci su nam pravili probleme prilikom pregovora oko ulaska ,prave nam problem i kad smo usli aa vjerovatno ce praviti i u buduce .Imamo li mi svog "Orbana",da u EP kaze:"Ako i dalje budete cuvali stranu Slovencima i kad su ,i kad nisuu pravu, mi cemo se okrenuti Rusiji.",pa da vidimo onda "cija majka crnu vunu prede"

EN
englezac
15:15 11.01.2018.

Kod nase predsjednice uvijek "velik promet a mal pazar"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije