Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalna sigurnost

Prihvaćene smjernice za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018.

Andrej Plenković i Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.12.2017.
u 17:26

Članovima Vijeća prezentirani su ključni elementi iz nove Strategije nacionalne sigurnosti i iz Zakona o sustavu domovinske sigurnosti

Na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost koju su zajedno sazvali hrvatska predsjednica i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Andrej Plenković, u četvrtak su prihvaćene Godišnje smjernice za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018.

Članovima Vijeća prezentirani su ključni elementi iz nove Strategije nacionalne sigurnosti i iz Zakona o sustavu domovinske sigurnosti.

Predstavljene su i najznačajnije aktivnosti Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti te godišnji plan rada Koordinacije za 2018., stoji u priopćenju.

Pogledajte i najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera:

Andrej Plenković i Kolinda Grabar-Kitarović
1/59

Komentara 1

LU
Lujo123
17:44 21.12.2017.

hoće li konačno raskrinkati pusičku i pupavca kao špijune i petokolonaše?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije