Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA VEČERA
Povratak na članak

Vučić se našalio na račun Vulina: 100 dana tišine na teme iz prošlosti!

Za Vučića je gostoprimstvo bilo na 'visokom nivou'

Komentari 46

Avatar sindarela
sindarela
10:24 13.02.2018.

Eto vam "marginalci" dok vi tražite ispriku Vučića kraljica vam se ispričala Vučiću zbog vaših prosvjeda da nije žalosno bilo bi smiješno

VL
DU
Deleted user
10:10 13.02.2018.

Da smo mi suverena zemlja, sa definiranom vanjskom politikom onda bismo susjedima s kojima trebamo graditi komšijske odnose poslali (kao zemlja koju su napali) svoje nulte zahtjeve. Pitanje nestalih, povrat opljačkane imovine...Kopiju bismo poslali u EU. I dok se tajj minimum ne ispuni nemamo što (politički) razgovarati na najvišem nivou. Drugim riječima, ne bismo se sramotili, dok netko slavodobitno paradira sa 3 (tri) dosjea. Žali bože naroda koji ovo sve trpi.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
10:13 13.02.2018.

dok hdz mora doći na vlast onda je vučić srbin, četnik, zločinac a sad dok su na vlasti guraju mu se u dupe i brate se s njim, jao sramote, ljiga jandroković samo da ga nije ljubio s njim....

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
10:19 13.02.2018.

Smatram, nažalost, sa srbima mi nikad nećemo na zelenu granu. Uvijek će veću korist imati srbi od sastanaka sa nama, jer imaju dominatorski stav koji se nikad neće promijeniti. A naš stav, tj.ovih koji nas zastupaju je luzerski stav, dvoličan stav koji nema prave snage za suočiti se s činjenicama; a ta je da su oni agresor, a mi žrtva, i da ne treba ići dalje od toga. Nažalost, tako je to. Uvijek smo bili bojažljivi i nekako nejasni kad trebamo reći ono što mislimo.

VL
PI
Pierro12
10:41 13.02.2018.

Vucic i srbija trebaju lovu iz EU. A chef EU Juncker je prije 2,3 dana javno rekao da tko zeli moze u EU tek od 2025. Ali, uz uvjet, da se rijesi granica i slicna pitanja. Eto, o tome se radi. Sada kada srbiji trebaju novci iz EU onda moze dogovor. E pa nemoze. Sve mora na stol inace nista. I Referendum.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
09:54 13.02.2018.

Doša je čedo po ulaznicu za EU, plus donio vagon spisa o nestalim srbima. Fino nas je zadužio. Hvala gdjo Kitarović!

VL
Avatar sindarela
sindarela
10:39 13.02.2018.

Eto se naša kraljica Balkana uzdigla iz pepela može li je neko predložit za Nobelovu nagradu za mir isto je to radio dr.Franjo kad ga u Briselu stisnuli da potpiše Z4 da su onda HDZ-ovci tražili da Franjo dr. dobije Nobelovu nagradu za mir možda danas nebi bio osuđen za udruženi zločinački poduhvat

VL
DU
Deleted user
11:47 13.02.2018.

Znaci, Vucic pali i gasi Vulina! To se znalo i ranije i eto sa kim se to nasi jadnici dogovaraju.

VL
SX
sudbina x
10:38 13.02.2018.

Na ovu diktatorsku izjavu kako je nazvao svog ministra obrane i naredio mu da šuti idućih 100 dana, nema reakcije tkzv. hrvatskih medija...Zamislite kakvo bi čerećenje bilo kad bi Predsjednica Hrvatske iz posjeta Srbiji izjavila kako je poslala poruku hrvatskom ministru obrane da šuti...Halo...kako vas nije sram..? Petokolonaške izdajice...

VL
BI
binki
10:23 13.02.2018.

Jel netko vidio glogija,hasu i brunu zadnjih dana? Čuo haso da je čedo došao pa se ko 91 sakrio u kantinu fil. faksa.kaj je sigurno sigurno

VL
PI
Pierro12
10:37 13.02.2018.

Eu je naredio da se prime drzave balkana u EU ali ne ranije od 2025. Samo zbog love tj. Novaca!! Srbiju cekaju milijuni i kasnije milijarde i zato moraju okoncati sve sporove. Chef EU Juncker prije 2-3 dana javno to obznanio stime da moraju granicna pitanja biti rjesena. Zato sastanak. Znaci kada njima trebaju rezultati onda moze dogovor?! E pa nemoze. Sve se mora rijesiti. Tek onda se moze raspraviti. Najbolje Referendum.

VL
DU
Deleted user
10:31 13.02.2018.

Kolinda sitno broji definitivno poslije ovoga!

VL
DU
Deleted user
10:18 13.02.2018.

Izgleda da se Kolinda umorila od predsjedavanja. Pet godina je ionako predugo razdoblje.

VL
ST
stefj
10:09 13.02.2018.

Vučić je veliki showman, vidjelo se to kada je "spašavao decu iz snega" i stajao na pramcu čamca za poplave, a ispod toga je poprilično diktatorski nastrojen, nešto poput Putina, a jakom medijskom cenzurom u Srbiji.. Dovesti takvog čovjeka ovdje značilo je poduprijeti njegov show za potrebe NATO-a i potrebe Srpske unutarnje političke scene, bez neke velike koristi za Hrvatsku. U Hrvatskoj će od toga profitirati samo oporba, oni glasniji poput Bulja i sličnih.... No, očito se ovo moralo odraditi, a za neku ispriku i slične stvari čekat ćemo još jako, jako dugo, ako je ikada dočekamo. Po meni, nema šanse da se Srpske pretenzije prema stranom teritoriju ikada ugase, a nema niti teoretske šanse da Srbi priznaju svoje grijehe u prošlosti... No moral i pravda su jedno, politika i međunarodni odnosi su drugo, Treba biti pragmatičan, držati neprijatelja blizu. Nema druge...

VL
SL
slovenc007
10:40 13.02.2018.

Znači vojska JNA koja je imala zadatak da čuva državu je napala pobunjenike u Jogoslaviji na tlu današnje Hrvatske i to znači da je Srbija napala Hrvatsku?

VL
Avatar Dr.HOUSE
Dr.HOUSE
10:09 13.02.2018.

Jučer je policija ona ista koja je na početku bila prva na linijama bojišta dok se još vojska nije formirala,taj ista policija koja je 90-tih čuvala narod os srbo-ćetnika danas je čuvala srbočetnike od Hrvata! Ima li večeg apsurda? Sprječavalii su narod da protestira! Ta ista policija koja je spašavala domove 90-tih danas kad su deložacije u kojima izbacuju ljude ko pse na ulicu blokira 3 bloka pojedinog naselja i sa dugim cijevima priječi ŽIVI ZID i građane u obrani jedinog doma! Na što ste spali?? Na to da idete na Hrvatski narod u ime stranih interesa?? ŠATORAŠI nisu rastvorili šator, oni su dobili svoje povlastice i to je to a nebitno je što su stradali i dobili invalidnine i mirovine na temelju onoga što su nas branili od ovih protiv kojih danas narod nesmije ni protestirat! Sramim se ovakve Hrvatske a svi HDZ-ovi glasači zapitajte se dali ste takvu državu htjeli dali je to politika Franje Tuđmana ili hrpe bandita???

VL
Avatar yumamic
yumamic
09:56 13.02.2018.

Oprostite gospodine Vučiću ako su Vas skupine kojima sam ja pred izbore hodočastila po podršku i glasove uvrijedile. To su marginalci koji su mi nakon izbora nebitni ali kad vi odete opet ću ja navratiti do njih i malo ih podsjećati na četničke zločine kako na izborima ne bi bili zavedeni.

VL
DU
Deleted user
10:13 13.02.2018.

HDZovci nisu dovoljno inteligentni. Nepoznaju pravila da uvijek jači pruža ruku i demonstrira moć.

VL
BU
Bubalamala
11:02 13.02.2018.

Lijepo nas je podijelila na orjunaše i marginalce pa sad birajte !

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:48 13.02.2018.

Svaka čast gospoji Predsjednici jer "gost je gost". Tema za razgovor ima i preveč, a jel se bumo meli rad to je ionak za naifce !!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.