Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar inflacije

Kolika će biti cijena života: Najveći izazov pred građanima koji nisu elita niti viši srednji sloj

27.03.2022.
u 16:51

Hoće li građani biti dovedeni do toga da trebaju biti sretni ako imaju kakav-takav posao, ako mogu otplaćivati kredite, režije, kupovati hranu i popiti poneku, sve skuplju kavu, ne maštajući o odlasku na odmor, ručkovima u restoranu...

Komentara 10

DU
Deleted user
17:31 27.03.2022.

Može li netko zamisliti kako će se postaviti na ovaj problem vladajuća kasta u Hrvatskoj.Zar nije smiješno da oni kao da nama pomažu a u stvari proračun se nikad nije bolje punio.Umjesto da se svi stave u rješavanje problema samodostatnosti proizvodnje hrane i energije naši političari se bave zalutalim dronom .Hrvatski ljudi poglaviti umirovljenici teško će stradati jer im primanja nisu dostatna za režije a kamoli za hranu i ljekove pa će moći birati između sitosti i zdravlja.Dok se to bude događalo naša vlada basviti će se dronom i sastančiti i baviti se kadroviranjem jer korupcija i kriminal u polituičkom vrhu u Hrvatskoj nije neki grijeh.Pa ako je tako kako će netko s toliko empatije i morala brinuti o sirotinji koji su gladni.Oni i nemaju vremena baviti se tom temom jer naš premjer je zaokupljen traženjem mjesta u EU .Ne piše nam se dobro.

PH
Petarstijena-HR
18:15 27.03.2022.

EU potpisuje štetne ugovore sa SAD,krajnji ishod osiromašenje građana EU,propast industrije,poljoprivrede,nestašice i poskupljenja hrane,srozavanje standarda...

GE
geler203
16:56 27.03.2022.

Ići ćemo i uzimati kod elite i višeg srednjeg sloja tj. stručnjaka iz pretvorbe, političara i "poduzetnika".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?