Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona može druge, ali nju ne...

Kolegicu pljesnula po stražnjici, no ovakvoj se reakciji nitko nije nadao

crnka
Foto: Screenshot
17.08.2018.
u 10:23

U neobičnoj tradiciji konobarice gostima ulijevaju piće u grlo dok se oni vrte na stolcu, a pri tome ih i šamaraju. Jedna konobarica bila je posebno nasilna

Nevjerojatan trenutak snimljen je u kafiću ''Spirits on Bourbon'' u New Orleansu u SAD-u koji je odmah postao hit na Twitteru.

Riječ je o kafiću u kojem se izvodi neobični performans u sklopu kojega konobarice ulijevaju alkoholno piće u usta gostima. To iskustvo poželio je doživjeti i muškarac po imenu Tyler Gamble koji je objavio snimku na Twitteru.

Na snimci se vidi kako mu atraktivna crnka odjevena u crvene lateks tajice ulijeva viski u usta dok on sjedi na stolcu. U tom trenutku iza njih prolazi konobarica koja je kolegicu odlučila pljesnuti po stražnjici.

No, da je znala što će se nakon toga dogoditi, sigurno to ne bi učinila.

Naime, nakon što ju je pljesnula po stražnjici, crnka se okrenula te šakom u glavu udarila svoju kolegicu galameći na nju: ''Ne diraj me!'' Pokušala ju je udariti još nekoliko puta dok je konobarica u čudu gledala što se upravo dogodilo.

Nakon toga, nasilna crnka okrenula se i dovršila svoj performans trljanjem grudi u lice muškarca. Snimka je pregledana gotovo 10 milijuna puta.

U ovoj neobičnoj tradiciji konobarice gostima ulijevaju piće u grlo dok se oni vrte na stolcu, a pritom ih i šamaraju. Osoblje kafića objasnilo je kako je stolac pripadao bivšem vlasniku koji je tragično preminuo u 33. godini te se otada održava ova tradicija u čast njemu.

Nakon ove snimke, gostiju će sigurno biti još više.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Ključne riječi

Komentara 10

MA
marli
19:59 02.01.2019.

Trebali su je svi kolektivno "išamarat"..Fuj koje dno dna od licemjerne ljedro

AL
Aleluja
14:14 17.08.2018.

Je li to seksualno uznemiravanje, zanima me?

Avatar John Dillinger
John Dillinger
14:00 17.08.2018.

Divljakuša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije