Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbacivanje linića

Kolarić: Ishod glasovanja ovisit će o tome hoće li biti tajno ili javno

Aleksandra Kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
06.06.2014.
u 09:24

U mojem slučaju, ja sam bila običan član stranke, pa su svi mahom glasovali za izbacivanje. Međutim, Linić ima snažnu potporu riječke, zagrebačke, istarske organizacije pa je situacija puno drugačija, ocjenjuje Aleksandra Kolarić

Odluka o izbacivanju Slavka Linića iz SDP-a ovisit će o tome hoće li glasovanje biti tajno ili javno, kazala je nekadašnja članica stranke Aleksandra Kolarić u emisiji Poligraf, javlja HRT.

U emisiji se raspravljalo i o tome hoće li se na sutrašnjem Glavnom odboru SDP-a većina prikloniti Zlatku Komadini u rušenju Zorana Milanovića te rješava li Linićev izgon duboki razdor u vrhu vladajuće stranke, koja se umjesto gorućim gospodarskim problemima države bavi sama sobom ili probleme mete pod tepih do parlamentarnih izbora.

Nekadašnja glasnogovornica vlade Ivice Račana, koja je također izbačena iz SDP-a zbog sukoba s premijerom Milanovićem, smatra da je tajno glasovanje jedino demokratsko jer jedino omogućuje glasovanje po savjesti.

– U mojem slučaju, ja sam bila običan član stranke pa su svi mahom glasovali za izbacivanje. Međutim, Linić ima snažnu potporu riječke, zagrebačke, istarske organizacije pa je situacija puno drukčija – dodala je. Kolarić je komentirala i da je pokojni predsjednik Ivica Račan drukčije vodio stranku te da je Milanović organizacijske nedostatke potencirao do krajnjih granica.

>>Linić pred Odborom ni 10 min.: Dobio rok do ponedjeljka

>>Riječki SDP protiv isključivanja Linića, ljutiti Jovanović napustio sjednicu

>>Obersnel zabrinut zbog Linića: Ovo je još jedan udarac SDP-u

>>Predsjedništvo izbacuje Linića iz stranke! Komadina želi biti novi šef SDP-a

Komentara 18

Avatar petrolio
petrolio
09:34 06.06.2014.

naravno da će zoka tražiti da bude javno kako bi vidio tko se usudio glasati protiv ;-)

AN
anabanana1812
09:41 06.06.2014.

što god oni učinili, nema im više spasa, na ovako niskim granama sdp nije nikad bio...stvarno bi bilo najbolje da raspišu prijevremene izbore, i udalje se iz vlade kod ne riješe unutarstranačka pitanja, jer ovako svima štete...i sve to radi milanovićevog ega!

BS
bstrabi2
09:51 06.06.2014.

Pa ljudi moji.Šta nas briga za SDP.Mene je briga.Za Ljepu Našu.I dođe mi zlo.Kad ju vidim tko ju vodi.Kolarićka zašto se nisi bunila.Kad je na listi SDP-a.Kad es glasalo za predsjednštvo stranke.Jedino Milanović je bio nedodirljiv.Neznam šta muški te stranke .Imaju od toga,ali vi ženske .Ste mislile na ljubav,a on ljubav nepozna.Jer je ljubav bližnjega svoga.Došla od boga.Sad tražite tajno.Šta če njegova žena reć?Traži OPačićka čak i Zgrebec.Pa šta da radi Milanović.Koju da izabere.Za tajno glasanje????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije