Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA CESTA

Vlasnik se naviknuo: U njegovu se kuću dosad zabilo više od 20 automobila

Foto: NBC Bay Area/YouTube
19.08.2022.
u 16:03

Problem je u rampi za silazak sa južne autoceste 680. Vozači konzistentno griješe u procjenama vlastite brzine kada silaze s autoceste, a u Rayevom dvorištu završavaju kada pokušaju skrenuti desno na aveniju Jackson.

Vlasnik kuće u istočnom San Joseu tvrdi da je njegov dom bio meta jurećih automobila više od 20 puta u proteklih 50 godina. Grad San Jose nada se dobiti sredstva kojima će poboljšati sigurnost cesta na tom području.

Ray Minter kaže kako je njegova osiguravajuća kuća potrošila 30.000 dolara na postavljanje metalnih šipki u njegovo dvorište, no to nije spriječilo ljude da se silazeći s autoceste zabijaju u njegovu kuću.

"Od kad je autocesta ovdje, četiri su auta potpuno prošla kroz moju kuću" rekao je Ray za KTVU, dodajući kako mu je ostalih 19 nesreća "samo" uništilo ogradu. Izgubio je i tri vlastita automobila parkirana u dvorištu, a njegova je najmlađa nećakinja jednom završila u bolnici na nekoliko tjedana kada se nepažljivi vozač zabio u nju pred Rayevom kućom. Ray kaže da je zahvalan što nitko od njegove obitelji nije ozbiljnije ozlijeđen ili ubijen u ovim naletima automobila. 

Problem je u rampi za silazak sa južne autoceste 680. Vozači konzistentno griješe u procjenama vlastite brzine kada silaze s autoceste, a u Rayevom dvorištu završavaju kada pokušaju skrenuti desno na aveniju Jackson. Ray kaže kako je većina vozača koji su slučajno posjetili njegovo dvorište bila pijana.

Iz grada kažu kako su se prijavili za subvenciju u iznosu od 40 milijuna dolara za projekt sigurnosti na aveniji Jackson. Također naglašavaju da u gradu nemaju ovlasti raditi izmjene na samoj rampi, tako da potiču vozače da na toj dionici uspore i prate prometne zakone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije