Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŠAO PREKO 25 KM

Vozač se onesvijestio, a njegov automobil nastavio voziti po autocesti: Policija ga morala zaustaviti

autocesta
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
16.08.2022.
u 15:10

Policijski automobil pozicionirao se ispred vozila te usporio kako bi se Clio naslonio na njega

Vozač u sjevernoj Belgiji onesvijestio se tijekom vožnje autocestom E314, no njegov je automobil prešao još više od 25 kilometara prije nego što ga je policija uspjela zaustaviti.

Automobil Renault Clio se nastavio kretati jer je imao uključen tempomat i sustav za zadržavanje vozila u prometnom traku, navodi Revija HAK.

Drugi su vozači obavijestili policiju kada su primijetili da se vozilo na autocesti kreće lijevo-desno unutar prometnog traka. Policija je utvrdila da se za volanom nalazi muškarac bez svijesti te je pokušala zaustaviti vozilo.

Policijski automobil pozicionirao se ispred vozila te usporio kako bi se Clio naslonio na njega. Policijski službenik je kočenjem tada zaustavio oba automobila, a vozač bez svijesti prebačen je u bolnicu.

VIDEO Zapalio se automobil na Braču, automobili samo prolazili: 'Sramota, vozač je bio u šoku'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
01:18 17.08.2022.

Fućkaš Teslu. Eto, sve to može i Clio, i još ne mora na uštekavanje svakih 200 km.

PO
poluprovokator
23:09 16.08.2022.

Sustav par puta korigira putanju pa zatim izbaci upozorenje i prestane spriječavati prelazak trake. Malo ne vjerujem u navedeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije