Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDEKS POTRAŽNJE ZA RADNICIMA
Povratak na članak

Ovo popularno zanimanje zabilježilo je najveći pad na ljestvici najtraženijih

Istočna Hrvatska traži liječnike i stomatologe, teleoperatere i kuhare. Samo su se dva zanimanja našla u top pet najtraženijih zanimanja u sve četiri regije, i to zanimanja prodavača i učitelja

Komentari 4

KL
Klipan
12:44 03.11.2023.

Bas ce netko ovdje raditi kao vozac, skladistar ili kuhar, a u DE moze zaraditi duplo + placen stan i hrana od hotela il restorana, dok u CH ili LUX moze zaraditi i tri puta vise.

VL
GR
grsson
12:44 03.11.2023.

Jadno

VL
EJ
ejStef
12:22 03.11.2023.

OVI indeks za programere pada jer se ne isplati dati oglas na moj-posao ili HZZ, ne javi se nitko ili to što se javi nisu programeri. Tako da te oglase daju samo velike firme više radi reklame nego koristi.

VL
MI
mikimouse12
11:54 03.11.2023.

Znaci zemlja smo konobara, kuhara, skladistara i vozaca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.