Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČULA SE EKSPLOZIJA

Kod Zaprešića pokušali opljačkati bankomat pa zapalili trgovinu

požar trgovine
Foto: DVD Zdenci Brdovečki
1/3
11.08.2021.
u 08:40

Snažna eksplozija noćas je probudila mještane Prigorja Brdovečkog kod Zaprešića, a do nje je došlo zbog pokušaja pljačke bankomata

Snažna eksplozija noćas je probudila mještane Prigorja Brdovečkog kod Zaprešića, a do nje je došlo zbog pokušaja pljačke bankomata.

Nakon eksplozije, buknuo je požar te je izgorjela trgovina u kojoj je smješten bankomat, piše HRT.

O svemu su se oglasili i vatrogasci DVD-a Zdenci Brdovečki.

– Noćas smo sa 6 vatrogasaca izašli na intervenciju požara objekta u Prigorje Brdovečko. Dolaskom smo zatekli požar u razbuktaloj fazi koji su kolege iz središnje postrojbe već počeli gasiti. Uz nas i kolege iz središnje postrojbe na intervenciji su sudjelovali i kolege iz DVD-a Brdovec i DVD-a Marija Gorica – objavili su na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 6

LA
lajh1985
09:20 11.08.2021.

Jedino mi je zao ljudi koji su u trgovini radili...sad ce pedalu dobit

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:13 11.08.2021.

Kao u americkoj crnackoj cetvrti

Avatar vladimira
vladimira
09:02 11.08.2021.

Nemam običaj pisati ovakve komentare, ali čini mi se da u ovoj zemlji čak ni pljačkaši ne znaju obaviti posao kako spada - ili su ostali samo ovi nesposobni jer su najbolji u biznisu i politici? :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije