Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA U AKCIJI

Kod Zadra 80-godišnjak i 63-godišnjak zidali mul pa zaradili kaznene

Ilustracija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
22.07.2019.
u 09:58

Iz PU Zadarske kažu da je podnesena prijava državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je tijekom travnja ove godine u Privlaci, protivno propisima izgradio dva betonska zida, a za koju gradnju ne posjeduje potrebita odobrenja s obzirom na to da se radi o pomorskom dobru.

- Isto tako dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim državljaninom Mađarske, kojeg se sumnjiči da je tijekom travnja ove godine u Privlaci, protivno propisima izgradio betonski zid i plato, a za koju gradnju ne posjeduje potrebita odobrenja s obzirom na to da se radi o pomorskom dobru. Protiv 80-godišnjaka  i 63-godišnjeg mađarskog državljanina se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravna gradnja - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Ključne riječi

Komentara 8

KO
koki
13:35 22.07.2019.

U Pakostanima uhvatili proizvodjaca i svercera drogom (starina od 80 godina) Kod zadra gradjevinskog poduzetnika-zidara od 80 godina. Neka institucije samo rade svoj posao.U poduzecima bi u penziju sa 50 godina a onda kriminal kao kucna radinost.Ali imamo mi nasese institucije koje rade i love to sto uloviti mogu ili smiju

Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:52 22.07.2019.

Na moru je takvih 90% koji svojataju pomorsko dobro, betoniraju i nagrđuju obalu.

PU
paul-umpe
12:03 22.07.2019.

nije problem sto su zidali nego je problem sto kasnije ne daju ni stat na mol a kamoli zavezat kajic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije