Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Kod više Siščana policija pronašla drogu

droga
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
02.03.2020.
u 13:10

Dvije osobe su prijavljene prekršajno, a dvije kazneno

Proteklog vikenda je policija kod više Siščana pronašla drogu. Prvo su u subotu, 29. veljače, oko 23 sata, u sisačkom perivoju Viktorovac policijski službenici zatekli 29-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 0,7 grama droge marihuane. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana, oko 23.45 sati, u istom perivoju gdje se održavao glazbeni festival policijski su službenici zatekli 20-godišnjaka i 24-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju droge. Kod njih su pronašli ukupno 40 doza LSD-a, 10,6 grama halucinogenih gljiva Psilociba, 5,5 grama droge marihuane, 25,7 grama droge amfetamin i 6 tableta droge MDMA, tzv. Ecstasy. Oni su zbog počinjena kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idućeg dana, oko 16 sati u mjestu Topolovac, također na sisačkom području, policijski su službenici zatekli 25-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 8,4 grama droge marihuane. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Ključne riječi

Komentara 2

AJ
ajdebreneseriii
19:58 02.03.2020.

Imaju i oni svoju spalionicu , u prostorijama bivse Radonje u Sisku.

AL
alfich
19:13 02.03.2020.

Sve će to završiti u spalionici Našicecementa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije