Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PODRHTAVANJE

Kod Petrinje zabilježena noćas tri slaba potresa: 'Zagrmilo i zatreslo zgradu'

EMSC
24.03.2021.
u 07:32

Seizmološka služba javlja da su epicentri spomenutih potresa zabilježeni kod Stare Drenčine.

Noćas su zabilježena kod Petrinje tri slaba potresa. Hrvatska seizmološka služba javlja da su epicentri spomenutih potresa zabilježeni kod Stare Drenčine. 

- U 03 sata i 26 min.magnitude 2.2, intenziteta u epicentru II-III  stupnja EMS ljestvice, u 04 sata i 59 min. magnitude 2.4, intenziteta u epicentru III  stupnja EMS ljestvice i u 05 sati i 02 min. magnitude 2.8, intenziteta u epicentru III-IV stupnja EMS ljestvice - navode seizmolozi. 

 

Brojni građani su na EMSC-u su napisali svoje svjedočanstvo: 'Udarac, pomaklo se, probudilo me, a zatim za par minuta jači'; 'Više uzastopnih potresa, probudili su me'; 'Trešnja i tutnjava uz ljuljanje. Nije dugo ovako'; 'Zagrmilo i zatreslo zgradu'.  . 

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
16:31 24.03.2021.

Ovo drmanje ne staje dok nam Banije ne propadne u zemlju! Oteto prokleto...

DU
Deleted user
14:12 24.03.2021.

Na karti je označen Lekenik, a Stara Drenčina je između Siska i Petrinje.

CA
carliamor
10:52 24.03.2021.

kad mene pobudi a 2,8 , škripe zidovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije