Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADRILIJEČNIŠTVO
Povratak na članak

Kod Pernara je to vitamin C, ali što kada djetetu preporuče solnu kiselinu?

Jesu li Hrvati zaista toliko naivni da savjetima s društvenih mreža ugrožavaju zdravlje – i život?

Komentari 5

MO
modovisisajteMaraschino
11:17 11.01.2019.

ironija je u tome da onaj koji toliko govori protiv farmaceutske industrije okreće ploču i zagovara proizvod iste te farmaceutske industrije jer vitamin C u tableti sigurno nije iz limuna ili naranče.... to je očigledno skupljanje političkih bodova po kojemu je dotični poznat, a ovce nasjedaju.... nema boljeg vitamina od saborske stolice... imunitet poraste...

VL
MT
MT
16:15 11.01.2019.

Nije više stvar niti nadriliječništva, nego zlostavljanja djece! Ako je DORHu i socijalnoj službi potpuno normalno klistirati djecu s više litara izbjeljivača gotovo svaki dan, ispijanje istog. Doza se postupno povećava sve dok se ne pojave znači trovanja što oni tumače kao čišćenje organizma od "nepostojećih" parazita...jod također više nije samo za štitnjaču, nego za sve moguće bolesti, pogotovo maligne. U takvim grupama se liječnik ne smije niti spomenuti bez obzira na ozbiljnost situacije.

VL
Avatar Retardo
Retardo
11:18 11.01.2019.

Ako je "Navijač Hajduka = član Hajduka", onda je "Pernarov pacijent = Pernarov birač".

VL
HE
Helzercat
18:29 11.01.2019.

Da li je nadriliječništvo kad osoba preporučuje preparat koji je lako dostupan u trgovinama i može se kupiti bez recepta? Onda želim tužiti VL i sve ostale novine u RH jer ste prije nekoliko godina istom metodom poticali ljude da kupe sok od aronije. Inače taj sok košta oko 150 kuna po litri a rezultat mu je gotovo isti ako ga zamijenimo borovnicom ili crnom kupinom koji imaju sličnu (neznatno manju) količinu antioksidansa :)

VL
RP
rpzagreb
15:09 11.01.2019.

Kojeg li samo nakaradnog i primitivnog načina sakupljanja glasova. Mora da su članovi i simpatizeri ŽZ jako ponosni. Istovremeno, bilo bi dobro da odu na besplatno testiranje IQ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.