Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 PVC VREĆA

Kod Iločanina (59) pronađeno 200 kilograma sitno rezanog duhana

Požega: Policija zaplijenila veliku količinu duhana, marihuane, alkohola, oružja i sredstava za potenciju
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
05.03.2021.
u 11:13

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 59-godišnjak počinio kazneno djelo Nedozvoljena trgovina

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru policija je provela pretragu doma i drugih prostorija 59-godišnjaka iz Iloka. Tom prilikom je u kući pronađeno i oduzeto 12 pvc vreća s ukupno 200 kilograma sitno rezanog duhana namijenjenog daljnjoj preprodaji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 59-godišnjak počinio kazneno djelo Nedozvoljena trgovina, te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na Dan žena otkrivamo sve

Komentara 4

SI
sisavac
11:36 05.03.2021.

koja smijurija od države, da te kažnjavaju radi duhana jednako kao i zbog dilanja droge! umjesto da se dopusti proizvodnja u potreba duhana za osobne potrebe, na pušačima se trenira državni aparat, a tamo gdje treba država djelovati, tamo šute i ne rade ništa. kad bi barem pola tih carinskih inspektora prebacili u građevinsku inspekciju, pa da tamo tako revno kažnjavaju sve nelegalne graditelje, koji su se ni 10 godina od početka legalizacije opet razmahali. nismo mi država, i to nećemo biti još 100 godina, s ovakvim ljudima na svim razinama vlasti i svim političarima generalno. totalno nesposobna bratija koja ima jedan zajednički interes, javni novac.

VI
vidum
19:09 05.03.2021.

Eto, sasvim slučajno nisu kaznili Bandića za 250 nedjela, ali zato se ovaj sigurno neće izvući nekažnjen.

FR
FranjoZG
13:56 05.03.2021.

Uhvatili su jednog! Neka se prošetaju tržnicom u Dubravi pa da vide koliko ih je kaj nude, javno, duhan i švercane cigarete. Tri policajca u civilu bi to riješili u roku tjedan dana. Jedino ak su povezani pa dobiju ušur? Tko bi ga znao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije