Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na etno imanju
Povratak na članak

Kod Grubišnog Polja okupili se Mađari od Baranje do Jadrana

Izveden je bogat folklorni program, izložene tradicionalne rukotvorine i ponuđene gastronomske delicije

Komentari 4

DD
d5_dacho
14:50 16.06.2012.

Dragi sugrađani - želim Vam uspješni rad na očuvanju kulture, jezika i tradicije naroda kojem pripadate. Svojim postojanjem i djelovanjem obogaćujete hrvatsko društvo i zajednicu ravnopravnih građana.

VL
OB
-obrisani-
16:41 16.06.2012.

Što je bilo s Mađaricama, one me zanimaju.

VL
VE
velikazmija
21:08 17.06.2012.

ravnopravni naroda hebali vas crveni drugovi sada bi bili građani mogu biti što hoće mi imamo u republici hrvatskoj hrvate i osztale narode koji u njoj žive i ovo je dokaz koliko crvenima smeta republika hrvatska --

VL
VE
velikazmija
09:37 18.06.2012.

pazi ovo sada -d5 dacho piše dragi sugrađani --i plusevi --radi se o mađarima ne o nekim sugrađanima ne srame se mađari za svoje mađarske korijene i nemaju ni zašto ni mjedan narod u hrbatskoj osim srba uz podršku jugoslavenaavena o tome moj komentar ispod govori --jas sam ponosan na svoje hrvatstvo --i pi pi građani --mi smo hrvati i ostali narodi kojima je hrvatska domovina to ide samo srbima i komunistima --jer im je hrvatske ništa oni hoće ili veliku srbiju ili jugoslaviju --samo budala se vraće na staro koji nije valjalo --

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.