Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području Zagreba i Vrbovca

Kod dvojice policija pronašla 7,5 kg marihuane, kokain, hašiš, amfetamine

droga puz
Foto: PUZ
1/8
11.08.2016.
u 12:54

Neslužbeno doznajemo da su obojica već evidentirana u policiji zbog istih kaznenih djela

Zagrebačka policija tijekom jučerašnjeg dana kod dvojice muškaraca na području Zagreba i Vrbovca zaplijenila je ukupno oko 7,5 kg marihuane, 1,5 kilograma amfetamina, 900 MDMA tableta, 132 grama hašiša i 70 grama kokaina.

Veća količina droge pronađena je u stanu 33-godišnjaka na području Peščenice za kojeg je, kako neslužbeno doznajemo, policija imala dojavu da se bavi preprodajom droge po Zagrebu. Nakon što su od suca istrage zagrebačkog Županijskog suda pribavili nalog za pretragu, policajci su mu pretražili stan u kojem su pronašli nešto manje od 6.5 kilograma marihuane pakirane u 20 vrećica, staklenku i 11 paketa, 132.4 grama hašiša, 25 grama MDMA, 11 tableta ecstasyja, dvije vage za precizno mjerenje i 44 grama punila.

Obojica poznata policiji

U drugom slučaju policajci su uhitili 28-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je drogu preprodavao na području Vrbovca, a u njegovoj kući pronašli su oko 900 grama marihuane pakirane u četiri vrećice i jednu kutiju, oko 1600 grama amfetamina, oko 70 grama kokaina, oko 800 MDMA tableta, digitalnu vagu te 23.000 kuna.

Budući da je u kući 28-godišnjaka nađeno i 226 komada streljiva različitog kalibra, osim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, kazneno je prijavljen i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari. Neslužbeno doznajemo da su obojica već evidentirana u policiji zbog istih kaznenih djela. 

Komentara 1

Avatar Baroudeur
Baroudeur
08:52 12.08.2016.

"Obojica poznata policiji"...znaci stari klijenti koji dodu tu i tamo posjetiti MUP i idemo dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije