Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karasovići

Kod danskih državljana pronađeno 1730 ilegalnih tableta

'unutrasnja, 20.03.2004.- zagreb, tablete,  lijekovi, ilustracija--- snimio Patrik Macek'
Patrik Macek/PIXSELL
26.03.2012.
u 10:27

Pronađene tablete nalaze se na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a vlasnici za njih nisu imali potrebnu liječničku dokumentaciju.

Policija je u petak na graničnom prijelazu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji kod danskih državljana pronašla veću količinu opojnih droga.

Naime, prilikom ulazne granične kontrole osobnog vozila danskih nacionalnih oznaka, u kojem su se nalazili 28-godišnji i 57-godišnji državljani Danske, na graničnom prijelazu Karasovići pronađeno je ukupno 1730 tableta koje se, kako javlja policija, nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a vlasnici za njih nisu imali  potrebnu liječničku dokumentaciju.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga protiv dvoje Danaca slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
zelja12
21:16 26.03.2012.

nije moguce ,ja mislio samo smo mi banditi , a ono i bogati danci , jos jedan dokaz teorije da su svi narodi u prosjeku dobri ili losi samo je razlika u provodjenju zakona i kaznjavanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije