Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETRAGA
Povratak na članak

Kod Bad Blue Boysa nije nađeno ništa ilegalno, knjige su uredne

Još petorica navijača danas su dovedena pred Prekršajni sud. Vođa Boysa zvan Petrinjac opovrgnuo da je uhićen i osumnjičen

Komentari 64

OB
-obrisani-
16:03 07.05.2010.

Policijo,postupite po naređenju !!! Duzni ste stititi ustavni poredak ....uspostavljati red ....svi koji krse zakon....nemilosrdno se obracunajte s istim. Kriminalce ni rođene majke nezale, a sto bih i mi ostali građani zalili ? Prebiti sve one koji krse javi red i mir. I to s APETITOM !!!

VL
GA
Galebar
15:35 07.05.2010.

Kako riješiti problem huligana? Evidentno je da momci ništa ne ševe. Uzrok leži u njihovom izgledu a kod zgodnijih navijača u njihovoj smotanosti ili Edipovom kompleksu. Predlažem da država najtežim slučajevima plati prostitutke. Kad momci isprazne jaja i kad im miris mufa (po mogućnosti par dana neopranog) ostane u nozdrvama više im neće padati na pamet okolo rušiti. Ubuduće će željeti rušiti samo ženske....

VL
MI
mitar
15:43 07.05.2010.

Ovako su to radili i komunisti i titin genaral drug franjo tudjman pa sada rade i ovi poslusnici.Zanima me smiju li uci u prostorije torside?

VL
MI
mightymraz
15:44 07.05.2010.

hahaha....da....moguce je da je nejeb*** njihov najveci problem :)

VL
DU
Deleted user
15:50 07.05.2010.

Skoro pa da i je tako kako piše Galebar. Nije daleko od istine.

VL
ST
stefau
15:52 07.05.2010.

Nesto su mi visoki ovi momci, ni malo ne lice na zagorce, ili su bosanci ili torcidasi....druge opcije nema.

VL
OB
-obrisani-
15:52 07.05.2010.

Drogerase apsit i pozatvarati GAMAD koja rusi sve pred sobom. Policiji sve moguce ovlasti kad su u pitanju ove bitange.

VL
OB
-obrisani-
15:57 07.05.2010.

Kako je samo to lijepo..... Na slici fakini navijaju a kit iza njih im nosi kokice...... A Domazec????Gdje je on???? Vjerovatno u pekari...... Ekipa mu radi pretres u udruzi a on ima posla..... Mesi mesi sine, bit ce ti bolje u zivotu....

VL
SE
senior
15:57 07.05.2010.

Policija je potpuno izgubila kontrolu nad svojim radom nakon subotnjih događanja na stadionu u Maksimiru. Na intervencuji su se ponašali kao razularena masa ništa bolja od najgorjeg dijela BBB. Stolice, pirotehniku i kamenja su bacali jedeni na druge, policija je tukjla po redu i krive ali još više nevine. Sada na sve naćine pokušavaju opravdati sve ono što su radili a što nesmiju i što ne spada u njihov djelokrug poslova. Na istočnu tribinu su išli zbog jedne baklje a na jug gdje je bila torcida koja je zapalila više od 100 baklji nisu išli, zašto, vjerojatno im nije trebao \"rat\" sa njima već samo sa BBB. Policajci glede propucavanja jednog navijača ponašaju se kao nojevi, glavu u pijesak i šutie. Pričica da nisu znali više od 1,5 sat da je isti ranjen /propucana crijeva, jetra i pluća\" je glupa i naivna kao i priča da im je on sa prostreljenim plućima puhao i napuhao alkotest. Naš \"vrli tisak\" VL, JL i elektronski mediji prenose kao papagaji priču samo jedne strane, policijske. Da su imali \"jaja ili muda\" tražili bi da neka neutralna komisija istraži zbivanja na Maksimiru a ne da policija traži da se građani njima žale na njhovu brutalnost i prekoračenja ovlasti. Ovako građani Zagreba osim dijela loših BBB koji su se zatekli na istočnoj i sjevernoj tribini te na ulicana i ugostiteljskim objektima oko stadiona dobiše dobru \"maru\" i to i muški i ženski a bogme i djeca. Policijo zar vam nije bilo čudno da na sadionu osim one šačice loših i zločestih BBB svi drugi gledatelji su jasno i na sav glas protestirali protiv u ovom slučaju vaše prevelike i nepotrebne upotrebe sile.

VL
Avatar maskmaker
maskmaker
16:01 07.05.2010.

Udruga nije ništa drugo nego mjesto za one koji si ne mogu naći normalne prijatelje, da se prikrpaju ovima i da izigravaju nekakve face...A realno murja je kriva isto ko i oni, a kako u svakom žitu ima kukolja tako i među njima...Danas baš slušam na cesti neka dva debilna klinca kako bi priklala murjaka...pa u kojoj mi prčiji živimo to je prestrašno...I onda kad njih neko propika onda su svi drugi krivi osim njih...roditelji jadni plaču, pa šta plačete imate stoku koju ne znate izdresirati...da postanu ljudi...

VL
OB
-obrisani-
16:08 07.05.2010.

OSLOBODITE nas POLICIJO za sva vremena ovih ljudskih nakarada. Svi znamo kakva su ZLA pravili i kod nas i po svijetu,pospremite taj SLJAM u zatvor, a prije toga peglanje po rebrima i to nemilosrdno.Tek tad cemo mi razumni ljudi mocii otici s djecom i zenama na tekmu.

VL
NE
nevera999
16:15 07.05.2010.

bravo policija !! treba tu pijanu i divlju huligansku bagru zgazit kao gnjide i to bez milosti! ta stoka i ne razumije drugi jezik nego samo batine. i u buduće ih treba tući pendrecima svom snagom po glavama dok ne dođu pameti!!! njihova imena poslati također svim europskim policijama na znanje i ravnanje.

VL
TO
Tot
16:21 07.05.2010.

sramota,ovo je udbaška država....al nećete još dugo bando na vlasti i u oporbi

VL
OB
-obrisani-
16:26 07.05.2010.

Poduzmite nesto POLICIJO prema ovim DIVLJACVIMA i to pod hitno.Ili ce narod morati uzeti stvari u svoje ruke.Policijo,99 /9 % naroda vam daje podrsku da iscipelarite ispnedrecite ... ovu GAMAD i to toliko da ih ni rođene majke nece moci preepoznati uz najbolju zelju i volju.Vjerujte,dosadili su i Bogu i narodu.

VL
IV
ivan19872
16:36 07.05.2010.

svi vi dušebrižnici, žao mi šta niste bili na toj tekmi pa da i vas naša mila i draga milicija tuče. jer nisu birali, nego po naredbi odozgo tukli i staro i mlado. i žene i djecu, nitko njima nije bio upitan. da. navijači su državu doveli do ovoga gdje se nalazi. da nema te horde destruktivaca stvarno ne znam kako bi izgledao život u hrvatskoj: možda bi svi bili zaposleni, možda ne bi se izmišljali porezi da se pokriju malverzacije i krađe u svim područjima, možda ne bi morao strahovati što ćeš sutra jesti. možda bi imao pametnija posla nego sjediti za tipkovnicom i pisati gluposti. OVCE OSJETIT ĆETE BRZO NA SVOJOJ KOŽI PENDREK, A ONDA ĆETE DRUGE PJESME PJEVAT, I POZIVAT TE ISTE HULIGANE DA VAM STANU U OBRANU. SRAM VAS BILO LICEMJERI NAJOBIČNIJI. NISTE BOLJE NI ZASLUŽILI KAD NASJEDATE NA OVU ODVRATNU DIKTATORSKU PROPAGANDU. ŠTETA JE SAMO ŠTO SE NIŠTA NIJE PRONAŠLO U PROSTORIJAMA, INAČE BI SVI KOLEKTIVNO SVRŠAVALI.

VL
Avatar MK
MK
16:37 07.05.2010.

Ja bi ovim deckima obavezno preporucio malo otici u teretanu - pa neka se onda skidaju... Ko voli vidjeti pijane curice sa dlakavim prsima?

VL
BA
bass
16:38 07.05.2010.

Onaj koji ne vidi kakvu igru igraju državne vlasti i policija u zadnjih nekoliko dana,taj pripada vrsti koja se zove \"hrvatska ovca\".Medijska manipulacija je tolika da je se ne bi sramio ni Hollywood.Upad policije je na tribinu ,a i sve ostalo je čisti scenarij za sve nesretne događaje u zadnje dane.Pa nije čovjek koji je naredio ulazak na tribinu debil.Pa dobro je znao kako psihologija mase reagira na represiju.I taj je najveći krivac za nerede, a ne Boysi.Žalosno je da masa koja je izmanipulirana kroz medije ne razumije da ju takva represija ubrzo čeka na vlastitim leđima kroz život u našoj zemlji.A navijači su,priznali mi ili ne,jedini građani koji ne podvijaju rep u zemlji,i to plaši vlast.

VL
MI
mikesh
16:45 07.05.2010.

yebo ih onaj tko im je prodao pivo, daj ih pogledajte i ne izgledaju normalno, policija ih isprovocirala, i ona u Austriji i u Sloveniji i ona u Rumunjskoj .....moš mislit

VL
IV
ivan19872
16:46 07.05.2010.

i kakve dokaze može iznjedrit pretraživanje udruga? jel imaju tamo planovi za nerede? jel imaju nacrti? programi? pamfleti? o čemu mi pričamo? jedino ako se nie došlo pokupit eventualne dokaze koje se ima za prekoračenje ovlasti dragih nam huligana uu odorama...pa da se to na taj način riješi. jadna ovakva zemlja.

VL
OB
-obrisani-
17:49 07.05.2010.

PRESTRAŠNO I SRAMOTNO ŠTO RADE OVI GADOVI.I TO JOŠ OVAKO ZAMASKIRANI JOŠ IM SAMO FALE DUGE CIJEVI....MNOGO POTREBNIJE BI BILO DA TAKO DOĐU U SJEDIŠTE HDZ-a I VLADE PA NEKA TAMO BATINJAJU KOLIKO IH JE VOLJA TAMO SE NALAZE KRIMINALCI.....KARA MARKO I JACA DAJTE OSTAVKE I ODSELITE SE ŠTO DALJE OD HRVATSKE......

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.