Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI NAPAD
Povratak na članak

Kobni propusti: Otac terorista iz Manchestera osnivač je Al-Qa’ide i ISIL-a

Obavještajci istražuju zašto je Sveučilišni odjel za poslovnu administraciju bombašu Salmanu Abediju izdao kredit od 7000 funti

Komentari 38

Avatar slaven0
slaven0
23:08 28.05.2017.

Propust? MI5 je njemu i ostalim disidentima skinuo ogranicenja i nadzor i 2011 ih poslao da skinu Gadafija! Stob'se reklo narodnim rijecnikom - bumerang efekt, jel :) E moj narode, dok EU i SAD politika vode Saudijsku politiku po bliskom istoku stotine tisuca nevinih ginu, a mi se moramo borit medjusobno oko toga sto s izbjeglicama...

VL
KI
kit1772
04:20 29.05.2017.

pa danska je prije dvije godina odlucila da sve teroriste koji se vrate sa bliskoga istoka u zemlju salje na tecajeve preispitvanja umjesto u zatvor jer je to kao nehhumano i oni su samo pod utjecajem zlih sila. haha i onda se mi cudimo sto tzv tajne sluzbe vrse ovakve propuste.. ebo lud zbunjenoga .. da nije zalosno bilo bi smijesno kakve su nam "vodje" merkel ije neki dan ostro kritizirala naslino vracanje ilegalnih imigranata u libiju od strane libijske obalne straze, jer po njoj vracanje nije humanitarno. svaki tjedan u italiju iz libije udje najmanje 2500 iliegalnih od kojih su mnogi kriminalci i teroristi. neki su vez proganjani iz evrope al se kao bumerang opet vracaju a sto da ne.. besplatan sljestaj i hrana i niko im nece nista najmanje nekoliko godina a u medjuvremenu mogu da rade sta hoce i rade... citacv svijet je poludio i sto covjek vise misli o tome samo i on poludi. teroristi se smiju nasoj gluposti i jos ih zapadne zemlje doniraju pod izgovorom da su to donacije etnickim i religioznim manjinama. iako se zna da te donacije idu dzamijama i organizacijama koje otvoreno podrzavaju terorizam..ovo je sto posto i lako se provjeri.. prije neki mjesec zu u engleskoj novinari snimili unutar saudisjke dzamije kako otvoreno propagiraju radikalne teorije redovno i kako po prodavnicama prodaju radikalni materijal. policija dosla ovi skinuli sa polica a samo 7 dana poslije opet su na policama i nkome nista. dzamije rekle kao mi o tome nista ne znamo i nikome nista..

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
01:23 29.05.2017.

Englezi mogu biti zadovoljni zato sto je taj Salman Abedi i sebe raznio eksplozivom u tom napadu. Da je kojim slucajem ostao ziv, jos bi ih kostao 10-ak milijuna funti u odvjetnickim honorarima, raznim lijecnickim vjestacenjima, psihijatrijskom lijecenju... Zapadni sistem je toliko truo i samoubilacki da ustvari sam stvara i financira te krvoloke. Ovo sad zvuci kao optuzba... "otac Salmana Abedija, Ramadan, bio je član pokreta Salafi džihadi, najekstremnijeg dijela vehabijsko-selafijskih pokreta, ... koji je odigrao glavnu ulogu u rušenju libijskog diktatora Muamera Gadafija". Zar i Englezi i cijeli Zapad nisu istu tako ucestvovali u rusenju Gadafija? Zar i Englezi i cijeli Zapad nisu financirali, naoruzavali i trenirali sve te krvoloke? Zar nisu dozvolili milijunima tih krvoloka da se nasele na Zapadu i muzu i iskoristavaju zapadni sistem samo s jednom namjerom... da ga sruse i uniste. Zato ovom Salmanu Abediju nije bio problem posuditi 7000 tisuca funti, jer ti zlotvori na Zapadu uzivaju status zasticenih zivotinja. A Europa i Zapad zanju onako kako i siju...

VL
SM
siki_miki
01:15 29.05.2017.

Uzeli su ga za saveznika. Glupa zapadna politika instrumentalizacije radikala za svoje ciljeve. Jedan od glavnih arhitekata takve politike je nedavno odapeo, Brzezinski.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
07:58 29.05.2017.

ukratko: kako posiješ, tako i požanješ

VL
AL
alphazulu99
05:30 29.05.2017.

Ako nekome nije jasno tko stoji iza ISIL-a, Al quaide i slicnih "humanitarnih" organizacija, sada bi mu valjda trebalo biti jasno. Oni bi trebali biti odgovorni za ubijenu djecu u Manchesteru.

VL
Avatar FalusBonus
FalusBonus
17:04 29.05.2017.

Kada se sada usporedi stanje u Sjevernoj Africi sa stanjem u vrijeme Gadafija mislim da je vrijeme da se pokrene beatifikacija Moamera Gadafija

VL
NI
Nikomah95
23:43 28.05.2017.

Ispada da im mi plaćamo da nas ubijaju. No, krasno!

VL
GV
golub Vaso
04:40 29.05.2017.

to su sve agenti MI6, u vaše propuste iz članka ni djeca iz vrtića ne vjeruju

VL
PP
pp
10:26 29.05.2017.

"Antifašizam" je ubio djecu u Manchesteru. Za ubojicu, terorista se znalo da je radikal, islamist, isao je ulicom i derao se po arapskom, izvikivao parole, i nitko ga nije prijavio, da ga "antifašisti" ne proglase "fašistom". Tkz. Antifašizam je najveća prijetnja na današnjem Zapadu. Naravno u širem smislu. Kod njih je to "antirasizam" i "borba protiv ksenofobije".

VL
SQ
squalus
08:48 29.05.2017.

Otac je sada sigurno silno ponosan na svoga sina. Pa tko ne bi poželio takve potomke?! Zatrlo im se sjeme...

VL
BL
blokiraniantikomunist
23:13 28.05.2017.

mislim da su ruske metode likvidacije cijelih obitelji do 4-5. koljena najučinkovitija borba protiv terorizma.dakle podmetneš bombu ili nasumce pucaš u ljude vuče za sobom likvidaciju oca,majke,braće,sestara ,očevih i majčinih braće i sestara te njihove djece....bombaš ubojica mora znati da će mu biti zatrto sjeme . mislim da će uz to satnanje malo bolje promisliti želi li 40 djevica ili će se ipak suzdržati

VL
DU
Deleted user
08:55 29.05.2017.

Zapadnim zemljama ovakve situacije trebaju da bi mogle provoditi svoju politiku kontrole svega i svakoga. Ako hoće pravi nadzor neka kupe naše bivše udbaše. U startu će riješiti 70% sumnjivaca.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:47 29.05.2017.

Napravili propust. To vam samo mogu povjerovati vjernici jer oni od nosa dalje vide samo kuran , bibliju itd I samo znaju da mrze one koji vjeruju u druge bogove a ne u njihove. Zauzeli su Irak dok trepnes okomm a idil ne mogi da pobjede godinama .Koliki je to kalifat da ga ne mogu pobjediti, koliko vojnika ima, imaju li PZO,avione, puno teske aljtirerije.Zasto vehabije u BiH imaju mjesecna primanja preko zapadnih banki?Zasto su u BiH preko Hrvatske u ratu dosle vehabije a uveden embargo na oruzje? Zasto je Trump poletio u Saudijsku Arabiju i Iizrael ? 1000 zasto a odgovora nema. To je cista manipulacija vjernicima samo zato sto su vjernici neinteligentni.

VL
ST
strsljen2013
08:24 29.05.2017.

Opet propust. Sami propusti tajnih službi na sve strane. Jednom se može dogoditi ali konstantno postavlja se pitanje da li išta rade i da li su sposobni ili su u dosluhu s teroristima.

VL
RO
robertbruckner
19:12 29.05.2017.

Imam mprijedlog, svaki onaj azilant koji dobije azil i onda ide doma od kud je pobjegao iz wukojebine odmah mora mu biti zabranjen ulaz u EU i oduzeti mu azil

VL
KA
kalinovac
23:34 28.05.2017.

čim Europa i Amerika budu gledali svoja posla nestaće i terorizam

VL
JO
josip
23:09 28.05.2017.

MI6 ili nema pojma o poslu koji rade ili su sve znali i namjerno dopustili napad

VL
RO
robertbruckner
19:14 29.05.2017.

Pa sad nek vide "englezi" kako je to kad te drugi ubijaju doma u engleskoj, to su englezi u ime kralja radili 900 godina po cijelome svijetu i ubijali sve sta je stalo pred njih.

VL
IB
ibiza
09:33 29.05.2017.

ma ljudi takve fanatike treba odmah deportirati u pustinju bez kompasa, ma skoje strane dolazili ............

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.