Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivni dojmovi

Koalicijski partneri HDZ-a sretni što su razriješeni ministri uz koje su se vezale afere

Andrej Plenković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.07.2019.
u 22:17

Opseg rekonstrukcije i imena novih ministara saznali smo unaprijed iz medija i bili smo ugodno iznenađeni i onim što je napravljeno i ljudima koje je premijer predložio, kazao nam je jedan od sudionika sastanka

HDZ-ovi koalicijski partneri zadovoljni su rekonstrukcijom Vlade koju im je večeras u Banskim dvorima prezentirao premijer Andrej Plenković.

– Opseg rekonstrukcije i imena novih ministara saznali smo unaprijed iz medija i bili smo ugodno iznenađeni i onim što je napravljeno i ljudima koje je premijer predložio. I predstavnici drugih stranaka koalicije pozitivno su reagirali, svatko je rekao par rečenica, a disonantnih tonova niti bilo kakve kritike nije bilo – kazao nam je jedan od sudionika sastanka koji je počeo oko 20,30 sati.

Naš sugovornik prenosi kako je opći zaključak da će predložena rekonstrukcija donijeti relaksaciju Vladi kako bi u miru mogla nastaviti svoj posao u preostalih godinu dana, a posebno je zadovoljan što su razriješeni svi ministri uz koje su se vezale afere.

Nove ministre Sabor bi trebao potvrditi u petak, a Plenković bi ih Klubu HDZ-a trebao predstaviti u 8.30 sati. Nakon toga, sastat će se svi zastupnici vladajuće koalicije, a ministri bi pred nadležnim odborima na pitanja zastupnika trebali odgovarati već u 9.30 sati.

Izvanredna plenarna sjednica na kojoj bi ministri trebali dobiti konačnu potvrdu sazvat će se za 17 sati, prenose naši sugovornici.

Ključne riječi

Komentara 7

AN
antonelić
22:40 17.07.2019.

lijepo je divanio prg.vld. plenković ... ovi mladi lavovi će osvježiti vladu i donijeti novu energiju ... tako će , konačno , plenki pozicionirati lijepu našu među najprosperitetnije države u ojropi , gdje nam je i mjesto ( iza rumunjske i bugarske ali još uvijek ispred albanije ) ....

MU
Muzakus
22:56 17.07.2019.

Svjetski afirmirani, povuceni sa najboljih pozicija iz TOP 500 kompanija, dosada upravljali timovima od po par tisuca ljudi, budgetima od preko milijarde dolara, od sada u HR vladi, pa tko ih ne bi podrzao. Kad jos time drze 15 mjeseci drzavu za sisu, milina!

I1
ing-12345
23:48 17.07.2019.

HDZ= Hrvatsko Društvo Zločinaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije