Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi Zid u Vukovaru

Koalicija sa SDP-om ili HDZ-om nije moguća

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
20.10.2015.
u 21:34

Sve bi se opet svelo na rasprodaju imovine, smanjivanje prava, nove poreze, dodatna zaduživanja, poručio je Sinčić

Živi zid je pokret, udruga i stranka koja okuplja dužnike ali ne samo one koji su svojom voljom se zadužili nego i koje je zadužila država i koji radi toga gube svoja radna mjesta ili imovinu, rekao je predsjednik Živoga zida Ivan Vilibor Sinčić danas na predizbornom skupu u Vukovaru. Kazao je i kako se Živi zid zalaže za promjenu sustava, a ne stranke jer bi sve ostalo isto kao i do sada pa bi i sudovi radili kako već rade, HNB bi radio kako radi…

– Sve bi se opet svelo na rasprodaju imovine, smanjivanje prava, nove poreze, dodatna zaduživanja, poručio je Sinčić dodajući kako će Živi zid raditi zajedno s građanima na terenu i zalagati se maksimalno za njih. Istaknuo je kako je nemoguća koalicija Živog zida s HDZ-om ili SDp-om ali i svim drugim strankama koje su proizašle iz tih stranaka. Okupljenima je poručio kako ova stranka nikada neće biti elitistička i šminkerska nego stranka onih koji će kao hitna pomoć dolaziti ljudima koji su u potrebi, saslušati ih pa i radi njihovih problema mijenjati zakone.

Osvrnuo se i na SDP i HDZ i njihovu predizbornu kampanju kazavši kako su takve kampanje vodili i prethodnici današnjih čelnika ovih stranaka poput Ive Sanadera, Jadranke Kosor ili Ivice Račana.

– Njihovi programi su marketinški koje je napisala neka agencija za potrebe izbore, a koji se poslije izbora odbacuju. Ti njihovi veliki skupovi su zapravo fiktivni. Dovode brojne autobuse sa strane, okupi se vodstvo, par vijećnika, članovi obitelji i nešto članova i kao okupilo se 300-400 ljudi, a zapravo ih je bilo svega 50-ak, rekao je Sinčić. Dodao je i da ukoliko netko od njih bude sastavljao Vladu da će to biti postizborni „masakr“, odnosno, doći će do rezanja plaća, dizanja poreza, uvođenja poreza na nekretnine…

Živi zid u izbore ulazi s sloganom „Zadnji na listi prvi za ljude“, a na izborima će se pojaviti u 10 izbornih jedinica.  Danas je u Vinkovcima održana osnivačka skupština Živog zida za čijeg predsjednika je izabran Ivan Čavlović, a za potpredsjednika Domagoj Cvitković. Tajnik vinkovačke podružnice je Dalibor Kujundžić. 

>> Živi zid promovira se šaranjem 
sprejem 
po zidovima

Komentara 33

UI
Uvijek_iskreno
21:54 20.10.2015.

Ovakav koji sad ne postuje zakone drzave u kojoj zivi zeli u sabor...pa sto ce tek onda radit?!

NE
nenasjedajte
22:15 20.10.2015.

ovaj klinac zaista treba strucnu lijecnicku pomoc... pa dijete drago, koja to stranka moze beneficirat od koalicije s tvojom hrpom grafitera i nedorecenih anarhista???? ajde molim te objasni mi...... jbt, zar je politika u hr stvarno pala na tako niske grane da se i ovakvima daje prostor?.. podsjeca me na nosonju i njegov proboj u medije... sprdacina do krajnosti

GO
gordana93
22:42 20.10.2015.

strasno,pa ovaj lik stvarno nije normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije