Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Koalicija 'Hrvatska raste' predstavila se gastro-političkim performansom

Zoran Milanović
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
28.10.2015.
u 16:11

Milanović: Nakon pobjede bit ćemo velikodušni, otvoreni, nećemo nikoga proganjati niti prijetiti

Kandidati koalicije "Hrvatska raste" u posjetu su Velikoj Gorici, prenosi cityportal.hr. Na Trgu kralja Tomislava održali su gastro-politički performans u kojem su sudjelovali Mirando Mrsić, Goran Beus Richembergh, Rajko Ostojić, nositelj liste za 6. izbornu jedinicu Boris Lalovac, kao i ostali kandidati koalicije. Zatim im se pridružio i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, poručivši kako je Gorica jedan od najvećih hrvatskih gradova u kojoj će njihova koalicija pobijediti.

– Nakon pobjede bit ćemo velikodušni, otvoreni, nećemo nikoga proganjati niti prijetiti, borit ćemo se za Zakon i red, da niti jedan lopov nije iznad Zakona, već da od njega strahuje. Još 4 godine ćemo od Hrvatske stvarati zemlju na kojoj će drugi biti zavidni, ali da ta zavist bude zdrava i motivirajuća, kao što nas motiviraju oni koji su u Europi bolji od nas, a ne da lupetamo o novim ratovima – rekao je Milanović.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> Milanović: Ne morate me voljeti, ali došlo je do toga da se ljudi moraju opredijeliti za mene

>> 'Hrvatska socijaldemokracija nikako da sazre u domoljubnu snagu'

Komentara 43

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:35 28.10.2015.

Gastro politički performans? Obzirom da se radi o SDP-u, zaključujem da se radi o žderanju srpskog pasulja i leskovačke mućkalice, te plesanju kozaračkog kola i bacanju parola "Oro ne lovi muvu", "Šaraj malo", "Vi ste domoljubi, drugovi", "Vratit će se Mustač i Perković, braćo", "Nećeš, majke ti ga", "Cerar, Fajman i Merkel bejahu moj svet, a sada ostadoh sam, ijuju, ijuju".

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:36 28.10.2015.

predsjednik SDP-a Zoran Milanović, poručivši kako je Gorica jedan od najvećih hrvatskih gradova u kojoj će njihova koalicija pobijediti....jel to znači da već zna da će izgubiti u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu i Puli, hahahahahaha, Zoki, care!

IV
ivanpetrovic1
16:25 28.10.2015.

u hrvatskoj jedino raste vanjski dug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije