Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POlitička jesen
Povratak na članak

Koalicija će pobjedu tražiti već na lokalnim izborima

Hrvatskoj treba ovakva koalicija kako bi birači konačno imali za koga glasovati, a ne da izlaze na izbore kako bi bili protiv nekoga, ističe Ćorić

Komentari 37

OB
-obrisani-
21:02 26.07.2012.

bravo konacno odlicna vijest

VL
DU
Deleted user
21:03 26.07.2012.

koalicija sa hdz-om je čisti diletantizam i politčko samoubojstvo

VL
IS
ispravakntcnavoda
21:21 26.07.2012.

Prekrasno! Umjesto da se poradi na pomirenju pravaša i ujedinjenju u jednu političku opciju koju ne podržavam, ali je respektiram, Ruža se priklonila pokušaju dolaska na vlast udružujući se sa lopovskim HDZ-om i konvertitskim HSS-om. Ružo, cijenio sam tebe i tvoj rad do sada, ali palac dolje za ovaj potez.

VL
OB
-obrisani-
21:29 26.07.2012.

Koalicija HDZ-HSS-HSP ......................................... ima ih taman za jedan taxi

VL
AL
Alkana
21:46 26.07.2012.

Konačno nešto pametno na političkoj sceni Hrvatske! Ruža je napravila pravi potez . Nadam se daa će im se pridružiti još neki da skinu ovu izdajničku odnarođenu korumpiranu vladu. HDZ je bio korumpiran ali se je počeo čistiti od svojih lopina a ova sadašnja vlast i bivše i sadašnje osumnjičene i osuđene prima u svoj krug....Nikad gora vlast od ove.

VL
Avatar cetina
cetina
21:50 26.07.2012.

Bravo,tako se to radi.Udruzeni mozete mnogo napraviti.Potrudite se da se sto brze organizirate jer sadasnja vlada nema pojma o nicemu.Briga njih za Hrvatskom,oni su se dobro uhljebili.

VL
VE
velikazmija
22:04 26.07.2012.

evo ga i ovde ne može bez hdz-a --- cuna --

VL
HL
hlad
22:18 26.07.2012.

Već su se unaprijed dogovorili oko ne-suradnje sa Srbovim HSP-om. Toliko o Tomašićkinoj želji za ujedinjenje pravaša. A baš sam se ponadao da je ovo put ka njihovom ujedinjenju. Ona očito želi zadovoljiti svoj ego i dobiti više fotelja od HSP-a. Ali što drugo očekivati od naših političara?

VL
HL
hlad
22:31 26.07.2012.

Hoću reći da bi im bilo bolje u koaliciju uzeti i pravi HSP jer bi tako dobili više kao koalicija, a i pridonjeli bi ujedinjenju pravaša.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
06:42 27.07.2012.

Narod se na jedvite jade otarasio lopina HDZa što uništiše sve živo, i samo Budala može oćekivati da će narod opet glasati za HDZ i uvođenje kriznih poreza,vreća, većih PDVa , ovršitelja KOJI ĆE SKIDATI GAĆE GRAĐANIMA NA SRED ULICE,, samo Budala Tomašička se pridružila Gubitašima

VL
OB
-obrisani-
08:09 27.07.2012.

i tako će sad policajka koja se zaklinje u svoje poštenje i ideale pravne države u kompu sa najvećim lopinama od stoljeća 5.

VL
SL
slavonec
08:10 27.07.2012.

E moj Pero izašo si iz HDZ-a ali si još uvijek unutra prvo dijete se najviše voli. Znaj da ti ovo neće proći mi znamo da ti voliš KRADEZ-e ali onda ostavi pravaše na miru i nemoj od nas praviti majmune.Ako i Ružica na to pristane onda smo mi u banani. Ode još jedna pravaška opcija u k.... NAMA JE DOST LUTANJA MISLIŠ LI TI DA SU hssovci za to sa HDZ-om to se grdno varaš.Osječki hss taman se zaletio ,a ti izjavljuješ ovake gluposti. BOG I HRVAT!

VL
OB
-obrisani-
08:11 27.07.2012.

Da smo imali potpisan sporazum na prošlim parlamentarnim izborima, ova bi koalicija, bez BUZ-a, osvojila 10.000 glasova više. S BUZ-om bi prednost bila još veća – objašnjava Ćorić te dodaje da su vrata koalicije otvorena i drugim strankama, osim HSP-a, SDSS-a, SDP-a i HNS-a. Predložit će i aneks ugovora po kojem članovi koalicije neće moći surađivati s tim strankama ................................... vidi programa majko moja! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) čista računica: kako da ja sebe teleportiram na vlast a za ostalo mi se hebe.

VL
ZX
zark x
08:31 27.07.2012.

Uvijek cu glasati za Ruzu. Ovu vladu treba hitno smijeniti prije nego nestane zadnja kuna. Ovakvu losu vladu ne zasluzuje ni Somalija. Imaju vise lopina nego clanova pa ih moraju vaditi iz zatvora da bi ih uhljebili. Strava.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
09:28 27.07.2012.

Uputa za koaliciju; HSP i HSS ! Ako se okupljamo i hocemo nastaviti sa doktrinom tih Hrvatskih velikana onda nam nije potrebno da imamo drugih grupa sa istom politikom pod tim velikanima , Veci broj grupa a istu doktrinu jeu je nepotrebno i samo vise kosta Hrvate da uzdrzavaju visak grupa koje sprovode istu doktrinu. Krenimo braco Hrvati i zavrsimo tu reformu koju su ti Hrvatski velikani zapoceli ali na zalost nisu je imali sanse sprovesti. Krenimo dok nije kasno !.

VL
OG
Oger
09:36 27.07.2012.

" .........kako bi birači konačno imali za koga glasovati ......" kaze Coric Koje li arogancije!

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
09:38 27.07.2012.

Nezaboravimo na poziv Dr.Stjepana Radica u Hrvatskom Saboru kad je on zatrazio HSP da se te dvije stranke ujedine u borbi za uspostavu Hrvatske Drzave a mi tu bas sada raspravljamo tu bolnu ntocku . Koalicija tih dviju stranaka jee jedini izlaz iz krize za Hrvatsku to nek bude jasno svima ako poznaju Hrvatsku povijest . Dakle sada smo na pravom putu i nastavimo da zavrsimo Hrvatsku reformu koja se je zapocela po tim Hrvatskim Velikanima ali se nazalost nije zavrsila zbog razloga koji nam bi trebali biti jasni. Krenimo Braco Hrvati jer nemamo vremena.

VL
CV
crna vrana
09:54 27.07.2012.

Trebaju još samo odgovoriti hoće li odmah primiti Pupovca i Stanimirovića ili Džakulu kao pridružene članove nove koalicije, ili će se oni pridružiti tek po objavi rezulatata izbora , ovisno o tomu tko pobijedi. ???

VL
BA
BARUH
11:39 27.07.2012.

Doci na vlast!! Najveca cast!!! Iznevjeriti birace najveca i jedina sposobnost svih koji su do sada bili na vlasti. Postovana gospodo nije vazno doci na vlast, vazno je raditi za boljitak Hrvatske i njenog pucanstva, a to nitko od aktivnihvnih politicara nema kao prioritet.. I svi vi gospodo i ovi nna vlasti i oni prije njih nitko ili rijetko tko (velika cast izuzecima) nemate sasvim ciste ruke, makar se nesto malo slucajno zalijepilo za njih, pa vicete vidi neradnika i lopova da se ne primjete vasa nedjela. U Vladu i ministarske fotelje trebaju doäi ljudi koji najmanje 10 godina uspjesno vode neki posao, ako uopce ima dovpljno takvih hrvata. I jos jedan uvjet moraju voljeti Hrvatsku, a ne fotelju.

VL
Avatar Obeliks
Obeliks
12:14 27.07.2012.

Ovi sad niš ne valjaju, al ovo je smešno. Pa koliko vas je u strankama? Ajde HDz ima članova al ih morti rasteraju sve... Ovo je sve ponorelo

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.