Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni koronavirus ih ne može zaustaviti
Povratak na članak

Knjižara zatvorena, a banka traži sto kuna za – nedovoljnu uporabu POS uređaja?!

Meni su skinuli tih 100 kuna, rekli su da je to za veljaču i kažu da nazovem sredinom travnja. Kao, puno direktora banke izjavilo je da to treba obustaviti, ali još nema odluke, podijelila je iskustvo s istom bankom članica Facebook grupe "Inicijativa – Glas poduzetnika”

Komentari 5

ON
Onajkojijest
14:50 27.03.2020.

Izmišljena priča i laž poput mnogih koje ovih dana plivaju kao drek, a sve u cilju zbunjivanjanaroda i unošenja nemira u ionako složenu situaciju. Paušalno piskaranje radi honorara je kažnjivo, zato nema niti jednog detalja o tome čiji POS uređaj, koja je kuća u pitanju, koja knjižara i puno toga. Ako neki misle da će se riješiti dugova preko krize, ne će!

VL
Avatar Forest Trump
Forest Trump
15:49 27.03.2020.

Ako tražite nekog mekog srca ne tražite ga u banci !

VL
Avatar Warded
Warded
14:44 27.03.2020.

Ukinuti i naknade za dizanje gotovine na bankomatima "druge banke", jer ako je zabranjeno kretanje i ljude se savjetuje da se ne kreću puno, onda ih ne tjerajte da hodaju što dalje do svog bankomata. OTP je ukinuo tu naknadu, a druge banke?

VL
HA
Hanok
14:52 27.03.2020.

Ej, za 6-12 mjeseci kada 1/3 dučana nestanu i nezaposlenost skoči na 40% onda mogu tražiti kaznu od magle.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.