Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel za spas

Studenti za žrtve poplave organiziraju koncert ispred ADU-a

Robert Knjaz
Foto: Youtube Screenshot
20.05.2014.
u 16:35

Robert Knjaz i Vera Zima neki su od aktera videopriloga kojima studenti Akademije dramskih umjetnosti pozivaju javnost za pomoć i donacije stradalima od poplava u Slavoniji

Studenti i profesori Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu nisu prekriženih ruku gledali gotovo nadrealistične slike poplavljenih slavonskih ravni. Šestero studenata je upravo iz poplavljenih područja pa su tim više angažiraniji pomoći unesrećenima.

U utorak i srijedu 20. i 21. 5. stoga će na Akademiji, Trg maršala Tita 5, od 10 do 20 sati prikupljati stvari za ugrožene stanovnike. Pozivaju i građane da im se pridruže te podsjećaju da su najnužniji voda, higijenske potrepštine, konzervirana hrana, odjeća.

Danas u 17 sati počet će koncert ispred ADU-a. Sviraju studenti, pozivaju na pivu, druženje i donacije.

Slavonski studenti režije, montaže i produkcije, okupljeni u Studio kreativnih ideja iz Gunje, u tu su svrhu izradili i videopriloge, u kojima i tv voditelj Robert Knjaz i glumica Vera Zima apeliraju na građane da doniraju što mogu.

Pomozimo svi zajedno da se ljudi u Gunji vrate u svoje domove, na oranice i poslove – zove Knjaz, a Vera Zima poručuje da je dušom i tijelom s ljudima Gunje i ostalih poplavljenih područja.

Za petak 23. svibnja od 20 sati studenti ADU u dvorani F5 u Frankopanskoj pripremaju i humanitarnu predstavu "Rekonstrukcija".

>>Evo kako iz zraka izgledaju poplavljena područja na istoku Hrvatske

>>Evo kako možete pomoći žrtvama poplava. Građani i tvrtke donose namirnice i uplaćuju novac

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikikiki
18:09 20.05.2014.

svaka čast svima, ali osječki studenti su na nogama od jutra do sutra i o njima ni riječ. mislim da zaslužuju makar priznanje da su tu i da se bore kao i svi. https://www.facebook.com/pages/Osijek-poma%C5%BEe-poplavljenim-podru%C4%8Djima/457107354435725

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije