Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donesena odluka

Klub zastupnika Bandić Milan 365 glasovat će za opoziv premijera Oreškovića

Milan Bandić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
15.06.2016.
u 18:18

Odluka Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa o šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku, kažu, nije utjecala na njihov stav niti će utjecati na njihove pregovore o preslagivanju Vlade

Klub zastupnika Bandić Milan 365 danas u 17 sati je donio odluku da će glasovati za opoziv premijera Tihomira Oreškovića. Odluka Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa o šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku, kažu, nije utjecala na njihov stav niti će utjecati na njihove pregovore o preslagivanju Vlade.

– Mislim da treba dati priliku jedno 15 dana gospodinu Zdravku Mariću kao novom kandidatu za mandatara, ako to ne uspije, gospodo, idemo na nove izbore. Meni je žao što se to događa, mi kažnjavamo hrvatski narod i ja pozivam sve one koji zazivaju izbore neka ih iz svog džepa plate – kazao je predsjednik tog kluba zastupnika Miodrag Demo.

Podsjeća da je svima jasno da ova Vlada već dugo ne funkcionira, na što je upozoravao i njihov klub.

– Pozivali smo na dogovor, da svi skupa sjednu za stol i donose odluke, a neka pravna država odrađuje gospodina Karamarka ako je kriv, i mene i Petrove i sve ostale koji su krivi, ali to se nije dogodilo. U ovom momentu mislim da su popucale sve linije između Mosta i HDZ-a, većine koja je s nama izabrala premijera i mislim da to više ne može funkcionirati – drži Demo.

Nije želio komentirati konferenciju za novinare potpredsjednika Vlade i čelnika Mosta Bože Petrova niti onu premijera Tihomira Oreškovića.

– Ja nikad nisam nikome skidao, kako se u kuloarima kaže, gaće, pa neću ni gospodinu Petrovu, ni Karamarku ni Oreškoviću. Prema tome imamo svoj stav, mi uspješno 16 godina vodimo Grad Zagreb, prema tome trebao nas je netko nešto pitati, da su nas pitali, možda bi i našli rješenje. Prema tome, uvijek smo ponavljali da ćemo biti i ostajemo rješenje i u budućoj vladi i, ako treba, idemo na izbore. Ja sam za dobrobit države,samo da ne kažnjavamo hrvatski narod, vi znate koliko projekata stoji, sve je stalo, nemojmo kažnjavati narod, da sad budu izbori, pa lokalni za nekoliko mjeseci. Zar ćemo živjeti u izborima, pa nismo Švicarska, trebamo preuzeti odgovornost, a ako se ne složi nova Vlada, idemo na izbore – pojašnjava Demo. Kaže da je nerealan poziv Petrova i Oreškovića na smirivanje strasti.

– Dajte novim ljudima da preuzmu odgovornost, ako ne uspiju, idemo na izbore – zaključio je Miodrag Demo. 

>>Demo: Tražit ću istragu o upravljanju Fondom branitelja

Komentara 8

Avatar mama mia
mama mia
21:22 15.06.2016.

Bandić 365 je nešto poput odlagalšta otpada

RP
rpzagreb
20:33 15.06.2016.

Jedino su bandic i njegova klika (družba) gori od hzda i sdpa. Ako će takvi imati ikakvog utjecaja na bilo što onda smo društveno, moralno i gospodarski dotakli samo dno dna. Naprosto je nevjerojatno i neshvatljivo koliko ljudi u ovoj zemlji vjeruju lažljivcima, populistima, demagozima i primitivnim besramnim manipulatorima čije izjave i priče niti djeca u vrtiću nebi slušala a kamoli povjerovala u njih. Bajni HR birači !!!

Avatar dobry
dobry
18:41 15.06.2016.

Da vidimo: 6 bandićevaca, 5 manjinaca, 3 otpadnika MOST-a i nepoznat broj?? "domoljubaca" (maximum 59)==73! ZA PRESLOŽENU Vladu...Znači pada Vlada; nemogućnost sastavljanja presložene Vlade== NOVI IZBORI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije