Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laurentiu-Florin Dimitriu

'Ključno je kako hrana može biti održiva za nas i za planet'

Zagreb: Nestle organizirao konferenciju za medije i virtualno druženje s novinarima
Josip Regovic/PIXSELL
03.11.2023.
u 13:44

Željeli bismo podići svijest o CO2 dimenziji otpada od hrane i utjecaju koji ima na planet, ali više od toga, pomoći ljudima i zajednici kako se nositi s ovom dnevnom temom na pragmatičan način.

Ključne riječi

Komentara 3

HU
huhuhu
16:19 03.11.2023.

Ljudi, ne dajte se zavesti. Mi, obični građani svih država svijeta, već preko dvije godine napadnuti smo od terorističko-mafijaških struktura koje predvodi WEF, svjetski ekonomski forum koji sprovodi tzv. Great Reset. Naše vlade su infiltrirane sa njihovim kadrom, koji provodi njihovu agendu, a koja je suprotna nacionalnim državama. Njihov cilj je rješavanje 'nepotrebnog' ljudskog kadra (tzv. 'useless eaters'), koji prema njima,samo troši dragocjene Zemljine resurse. Zato se sprovodi Zelena politika. Žele da se međusobno poubijamo, ostatak koji preživi bit će kontroliran cjepivima, a jeftina energija u obliku fosilnih goriva,plina, i hrane bit će nedostupna. Novac u postojećem obliku če propasti, planiraju vam uzeti, zajedno sa svom imovinom! Ide novi svjetski financijski sustav, koji će se temeljiti na digitalnmm kriptovalutama centralnih valuta. Ne dajte da se ukine gotovina, to je zadnji stup obrane slobode društva. Nakon toga slijedi samo ropstvo za nas i našu djecu (ako preživimo). I Putin i Biden i svi bitni političari (ucjenjeni su) su njihovi ljudi! Recite ne ratu i manipulaciji svijeta!

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:46 03.11.2023.

Ključno je upozoriti na sve katastrofe koje su se već morale I’d 70ih godina odigrati pa nije niti jedna. Od nečega moraju i prodavači magle živjeti.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:06 03.11.2023.

Opet stručnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije