Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božić u gradu
Povratak na članak

Klizalište kod sisačkog sata i sajam u Najljepšoj božićnoj ulici

Ledeni trg s pozornicom Djeda Mraza, Put sobova, Radionica vilenjaka, Zimska bajka i Trg božićnih čuda samo su dio ponude

Komentari 3

ZZ
zelimir.zuk
15:59 09.12.2014.

Mislio sam da je ludilo Kopljarice i Pintarića sa stiroporima na Kupi prošlost. Ikić-Baniček@Andučić-TZ imaju sve kvalifikacije da ih nadmaše. Igrokaz kao i kod sadnji breza na šetnici. Od grada rade totalnu sprdnju i BOSANSKU ARIZONU. .

VL
BL
blentonm
19:49 10.12.2014.

Nedostaje samo štand sa aromatičnim biljem, prvenstveno bunikom, puuuuno bunike, koja će pomoći da se posjetitelji programa sinhroniziraju sa organizatorima ovih velebnih događanja.

VL
DU
Deleted user
08:14 10.12.2014.

Opća je pomama za (s)klizalištima je u dobrom dijelu hrvatskih gradova, općina i županija. Ista takva pomama je za raznim izmišljenim manifestacijama i to kvazikulturnim, kvazipovijesnim i kvazisportskim. Puno toga se izmišlja i na temelju raznih izmišljotina se organizira koješta. Nemam ništa protiv, ali neka neka netko izračuna koliko se godišnje javnog novca (općinskog, gradskog, županijskog i državnog) potroši na kojekakve izmišljotine i na za badava jest i pit i to za kojekakve izmišljene goste i uglednike. Pa neće nam Europa donirati novce za naš opstanak sve dotle dok se ponašamo kao pijani milijarderi, rekao bih kao najobičniji glupani. Dižemo kredite i slavimo, haha, "sve na kredit, sve za raju...", jurimo u opću propast. Sisačko gospodarstvo propada, nestalo je ili nestaje na desetke tisuća radnih mjesta, ljudi se iseljavaju, a oni koji ostaju rado se (s)kližu u provaliju ljudske (hrvatske) gluposti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.