Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-OV ZASTUPNIK
Povratak na članak

Klisović: U kontaktu sam s ljudima koji su u samoizolaciji, šikanira ih se i vrijeđa

"Poslušao sam savjet epidemiologa i otišao u samoizolaciju. Simptome nisam razvio, nemam temperaturu, nemam nijedan simptom, vjerujem da će tako i ostati. Svaki dan se javljam epidemiologu", kazao je Klisović.

Komentari 6

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:35 02.03.2020.

Also dakle!? Čovjeku je doma očito dosadno, pa sad izmišlja probleme.

VL
ZO
zoranos
10:33 02.03.2020.

Ovo je takva laž i manipulacija da je sramota! Ovako politizirati u situaciji gdje cijeli svijet strepi (neopravdano) izmišljati afere kako bi išao ocrnjivati sustav - jer taj sustav vode ljudi protivničke političke opcije. Sramota!

VL
GO
gogs
10:29 02.03.2020.

kako molim,u samoizolaciji su a šikaniraju ih u zgradi u kojoj žive,dakle ipak izlaze van iz stana pa neće biti da su u samoizolaciji

VL
SV
sveznam1
12:17 02.03.2020.

Valjda ogavnije stvari od populizma nema..

VL
NA
najljepšiji
10:25 02.03.2020.

Psihološka pomoć?! Biblija o tome ne govori, dakle figa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.