Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-OV ZASTUPNIK

Klisović: U kontaktu sam s ljudima koji su u samoizolaciji, šikanira ih se i vrijeđa

Joško Klisović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
02.03.2020.
u 10:11

"Poslušao sam savjet epidemiologa i otišao u samoizolaciju. Simptome nisam razvio, nemam temperaturu, nemam nijedan simptom, vjerujem da će tako i ostati. Svaki dan se javljam epidemiologu", kazao je Klisović.

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović od prošloga se tjedna preventivno nalazi u samoizolaciji zbog trenutačne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj. Bio je, naime, na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus.

Kako je rekao za N1 putem telefona, nema simptome zaraze koronavirusom.

"Poslušao sam savjet epidemiologa i otišao u samoizolaciju. Simptome nisam razvio, nemam temperaturu, nemam nijedan simptom, vjerujem da će tako i ostati. Svaki dan javljam se epidemiologu", kazao je Klisović.

U kontaktu je i s nekim drugim ljudima koji se nalaze u samoizolaciji.

"Njihove su brige drukčije, ja nisam imao problema u Saboru, u zgradi u kojoj živim, no neki od njih mi kažu da znaju biti šikanirani, zna ih se vrijeđati. Oni ponekad trebaju psihološku pomoć, ali ne znaju kome bi se javili. Ne bi bilo loše da Krizni stožer razmisli o broju telefona na koji bi se javili i dobili pomoć u psihološkom smislu", rekao je Klisović.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:35 02.03.2020.

Also dakle!? Čovjeku je doma očito dosadno, pa sad izmišlja probleme.

ZO
zoranos
10:33 02.03.2020.

Ovo je takva laž i manipulacija da je sramota! Ovako politizirati u situaciji gdje cijeli svijet strepi (neopravdano) izmišljati afere kako bi išao ocrnjivati sustav - jer taj sustav vode ljudi protivničke političke opcije. Sramota!

GO
gogs
10:29 02.03.2020.

kako molim,u samoizolaciji su a šikaniraju ih u zgradi u kojoj žive,dakle ipak izlaze van iz stana pa neće biti da su u samoizolaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije