Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNANSTVENICI UPOZORAVAJU
Povratak na članak

'Zaštitite mjesta o kojima ovisi nacionalna sigurnost': Američke vojne baze imaju novog neočekivanog neprijatelja

Pentagon već analizira učinke klimatskih promjena na svoja vojna postrojenja, ali su potrebni dodatni resursi i sustavi nadzora, kaže se u izvješću.

Komentari 5

DU
Deleted user
10:24 27.07.2016.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za nove nevolje u koje zbog klimatskih promjena upadaju američke vojne baze. Zašto su ih gradili na samoj obali?

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:33 27.07.2016.

Poplaviti ce vojne baze ? Stravicno. Usput ce biti poplavljeni i gradovi s nekih 80-tak miljuna stanovnika ali to je nebitno, gradjani su zamjenjivi dok su vojne baze najbitnije. E da je George Orwell jos ziv uzivao bi citajuci propaganda iz vrlog novog svijeta kojeg je predvidio prije vise decenija.

VL
DV
david.vizental
10:02 27.07.2016.

srce mi se kida kad vidim potpis HINA, ovakvi članci su apsolutna sramota školovanog novinarstva, pa zar je biti novinar ako se radi copy/paste...a večernjak bi trebao prestati preuzimati vijesti ili članke od te potpuno moralno i profesionalno uništene agencije

VL
MA
marsovac
09:27 27.07.2016.

hrlknjasdgiowthmpomo,...brrrr,......aaaalllooooo. Pretakanje iz supljega u prazno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.