Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa
Povratak na članak

Klimatske promjene prijete ljudima i imovini vrijednoj bilijune dolara

U opasnosti je čak 130 lučkih gradova, a vremena je za spas sve je manje

Komentari 4

PP
Peter Petrovic
21:12 28.08.2012.

covjek i ne zasluzi drugo.covjek je najveca pohlepna zivotinja ove planete.samo trce kao drogirani za novcem,a ne vide kako tlo im propada pod nogama.dali te zivotinje koje vode tai svijet misle na svoje unuke,zasigurno ne jer ne misle ni za sebe.

VL
BI
Bisera
21:36 28.08.2012.

ISTINA

VL
PP
Peter Petrovic
21:55 28.08.2012.

koliko luka zaradi na dan trceci za loptom,pise se svaki dan i svi komentiramo a, kad je u pitanje koliko metra na dan se ledenjaci tope to nikoga ne interesira.a ni luka ne misli dali ce biti mjesta na zemlji za njegovu djecu.

VL
SE
Sejo
06:46 29.08.2012.

A sta je tek sa podizanjem nivoa mora jer ce se ledenjaci istopiti zbog globalnog zagrijavnja.Sva mora ce se dici za nekoliko metara kako predvidjaju naucnici ali to niko ne uzima ozbiljno.Zato bolje pravi kucu na Biokovu nego u Makarskoj.jerr tvoje dijete vec mozda bude afektirano s ovom katastrofom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.