Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eNekretnine
Povratak na članak

Klikom miša doznat ćete cijenu svoje nekretnine


Stižu za dva mjeseca, a sadržavat će cjenovne blokove po čitavoj zemlji

Komentari 11

DU
Deleted user
19:21 09.06.2015.

Slovačka je ukinula porez na nekretnine i time oslobodila velik dio neg. emocija koje se vežu uz nekretninske transfere jer prihodi od tog poreza su relativno maleni, gledano kao % proračuna, a na terenu dolazi do velikih anomalija. Gomila se nezadovoljstvo, puno vještačkih troškova i žalbi itd. Da je RH poput Slovačke, bili bi tigar postkom. Europe - ovako će i dalje carevati lokalni poreznički šefovi i kočiti kupnju/prodaju jer kad se netko iskešira i kupi, nad glavom ostaje visjeti kolika će biti procjena Porezne i koliko će "drapnuti".

VL
MA
marijaqwer
20:39 09.06.2015.

Porez na nekretnine treba ukinuti, zbog toga sto su nekretnine vrlo skupe pa je porez velik.Na nekretninu je vec placen porez kroz izgradnju i odrzavanje.

VL
TR
Trajkovski
19:51 09.06.2015.

Ma naravno, nemojte nas muljati. Sad će oni izmisliti cijeli sustav sa stotinama novozaposlenih "stručnjaka" koji će opravdavati zašto ti treba oderati 5 posto ne na stvarno plaćeni iznos, nego na neku fiktivnu "ekspertnu procjenu" barem 20-25% veću...

VL
NJ
njoj
21:32 09.06.2015.

samo da klikom miša ne ugledam nju!

VL
BA
barbaizamerike
19:32 09.06.2015.

mene je porezna oderala jer sam u zagrebu kupio zemljiste po jednoj cjeni a porezna me oderala po drugoj cjeni prijatelj mi kaze to je zato jer nisam doso iz amerike I nasao se sa covikom iz porezne sramota

VL
NA
Nadalinaaa
20:12 09.06.2015.

Kad ćemo klikom miša saznati tko je i koliko opljačkao Hrvatsku?

VL
VR
Vojislav_Radakovic
22:41 09.06.2015.

Kasno su se sjetili i ponovno rade istu gresku - ne slusaju udrugu vjestaka ... Zbog toga ce glavna tocka optuznice protiv Merzel pasti na sudu... Sto je jos vaznije, zbog toga ne mogu Bandica izvesti na sud zbog pravih stvari... I konacno zbog toga je Linic izletio iz Vlade bez veze... Jedini covjek koji je nesto radio u toj vladi...

VL
LI
lika64
00:05 10.06.2015.

veliki Coning stručnjak Željko Uhlir će odrediti cijenu nekretnine, a što je s kaznenim prijavama od prije protiv njega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.