Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborno zakonodavstvo

Klemm i Deur podržali referendumsku inicijativu 'U ime obitelji'

referendum
Patrik Macek/PIXSELL
25.09.2014.
u 21:31

- Svaka inicijativa, koja će poboljšati vjeru hrvatskih građana u izborni sustav, je dobra - rekao je Klemm

Predsjednik Udruge specijalne policije Josip Klemm i predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi Ante Deur potpisali su referendumsku inicijativu "U ime obitelji" za promjenu izbornog zakonodavstva, piše narod.hr.

- Svaka inicijativa, koja će poboljšati vjeru hrvatskih građana u izborni sustav, je dobra - rekao je Klemm. Smatra da je izborni sustav koji zagovara ova inicijativa pravedniji i da će u Sabor ući više zastupnika koje podržavaju građani.

Deur smatra da ćemo uz preferencijalno glasovanje dobiti "snažniju državu" te da će ljudi u Saboru odgovarati zajednici, a ne interesnim skupinama. Obojica su kazali da je podrška referendumskoj inicijativi njihova osobna, a ne udruga kojima su predsjednici.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>D. Zelić: Još se ne zna tko financira Ž. Markić

>>Miklenić podržao Ž. Markić: 'Većina političara radi na zlo Hrvatskoj'

Komentara 33

SA
samoborka
22:12 25.09.2014.

Potpisah danas i preporucam svima, nebitno jeste li lijevi, desni, centar, apoliticni ili kakvi god..ako vam je pun k ovakve Hrvatske i toga da foteljasi i uhljebljene hulje drze drzavu u svojim kandzama, onda podrzite ovaj referendum! Ne nasjedajte na lazi politicara koji vas zele odvratiti od potpisivanja, ne laje pas radi sela! Ovo je jedini nacin na se uhljebljenu mafiju skine s trona! Ne sudite o ovom referendumu kroz to koliko volite ili mrzite Zeljku Markic, sudite iskljucivo po tome koliko volite Ovakvo stanje u Hrvatskoj!

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:42 25.09.2014.

u ovom savršenom političkom redu i stabilnosti....uhljebi, paraziti i nepotisti iz udbinih konklava se uznemirili? hihhiihhi

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:41 25.09.2014.

šamarčina objema krilima udbe iz EU...eto, tek toliko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije