Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Klas odlazi u stečaj, a od MORH-a nije naplatio 120 milijuna kuna

Račun kombinata blokiran je već nekoliko godina, a ukupni dug iznosi oko 160 milijuna kuna, od čega gotovo 90 posto potražuje država na ime neplaćenih davanja za zdravstveno i mirovinsko osiguranje, poreza te robe iz robnih rezervi.

Komentari 3

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
18:24 09.12.2009.

Da sad su se toga sjetili.... 7 milijuna iz 91\' , nije vam morh kriv...kriv je direkor koji je pokro pare i zbriso

VL
OB
-obrisani-
20:03 09.12.2009.

Poznato je da u MORH-u mnogi dolaze na posao samo kako bi napravili veću štetu, ali za ovo ih se ne može proglasitti krivcima, koliko ima firmi da im nisu platili račune?

VL
CO
copreuniz
21:22 09.12.2009.

Klas nije naplatio potrazivanja od MORH-a ali je zato Jambo naplatio duplo i nije cekao ni dana da dobije novac. U ono vrijeme je bio u dobrim odnosima sa \"svemocnim\" barba Lukom i sa naplatom nije bilo problema iako su njegove cijene bile dva do tri puta vece od stvarnih cijena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.