Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca iz Klaićeve
Povratak na članak

Anonimni donator: Nije cilj da pišete o doniranju lijeka djeci

Ima puno problema o kojima trebate pisati, recimo kako Vlada sebi kupuje automobile, a nema za djecu,

Komentari 3

OS
osica
17:55 19.06.2017.

Eto, ja nekako vjerujem da su pozivaoci i potencijalni donatori ozbiljni ljudi "jer ovdje nema mjesta za nikakvu igru". Nadam se da će svi odraditi svoj dio posla i prihvatiti donaciju i spasiti ovu bolesnu djecu i umiriti njihove izbezumljenebezumljene i prestrašen roditelje. " Ako ravnatelju treba dvije minute, neka drugima treba jedan dan" . Ako "spasite jenog čovjeka to je kao da ste spasili cijeli svijet, ako spasite dijete spasili ste cijeli svemir" . Od srca svima želim da uspiju. Ljudima koji imaju, i koji su spremni dati toliki novac svaka čast . Moj naklon do poda i hvala. Humanost na djelu nekako posvijetli ono sivilo u kojem se gubi empatija za nepoznate, male nedužne " koji jednostavno u jednom momentu nisu imali sreće , ali tko zna " dokle seže naša i naših" ? Volim djecu a pomoći njima je nešto najuzvišenije na svijetu. Sretno!

VL
TA
taxiico
17:25 19.06.2017.

svaka im čast samo se bojim da država i nešto ne zakoči. mozda pdv ili sl

VL
GV
golub Vaso
19:45 19.06.2017.

zašto VL štiti Anemiju, to je pravo pitanje koje je postavio donator

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.