Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od igre do ovisnosti
Povratak na članak

Klade se i osnovci, a najveća opasnost ‘vreba’ na internetu

Popularni matematičar Toni Milun pokazao je Karlovčanima da su kladionice uvijek na dobitku

Komentari 2

ZB
zbuniceva
14:06 05.12.2014.

Kladionice su vjerojatno veće društveno zlo od ilegalnih droga i narkomanstva ali su za razliku od droge ''legalne'' i pitam se onak seljački ko na njima najviše zaradjuje diljem EU i njezinih pravnih stečevina. Naravno da ih nećemo nikad zabraniti jer nema za to moralne snage ni u jednoj ozbiljnijoj političkoj opciji pa sve do Crkve koja tu mudro šuti a u sve drugo se intenzivno uključuje. Kockar dnevno spiska više nego drogeraš, pogledajte si oko sebe ljude koji su izgubili obitelji, dom i posao, svakodnevne pljačke su naravno prva posljedica očajnih kockara.

VL
Avatar Glina74
Glina74
20:31 06.12.2014.

Moj tomo, ima ima pa Hrvatska Lutruija posluje sa gubitkom jer imaju sve parazite uhljebljene iz SPD

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.