Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je zaprepašten

Kit repom pomeo australskog surfera: 'Približavao se sporo'

Kozmetika
07.07.2013.
u 19:40

Bishan Rajapakse je surfao sa prijateljem na jednoj od najpoznatijih sydneyskih plaža u nedjelju ujutro kada je ugledao kita blizu njega u vodi.

Na poznatoj australskoj plaži Bondi surfera je kit udario repom te je u nesvjesnom stanju završio u bolnici, piše Reuters koji je objavio i video sa plaže.

Bishan Rajapakse je surfao sa prijateljem na jednoj od najpoznatijih sydneyskih plaža u nedjelju ujutro kada je ugledao kita blizu njega u vodi. 38-godišnjak je bio zaprepašten što je tako blizu kita te je dodao kako sljedeće čega se sjeća je da se probudio u pijesku.

- Samo pamtim da mi se taj veličanstveni kit sporo približavao s desne strane te me došao još jednom pogledati. Osjetio sam da bi razgovor s njim mogao biti kao sa psom i da bi mu mogao reći: \'Hej, to bi bilo to\'. Možda će mi \'dati pet\', ne znam - ispričao je surfer koji je već pušten iz bolnice.

>>Mladić skočio u more i zajahao 9-metarsku kitopsinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije